Η Βικτόρια Μπέκαμ μας ξεναγεί στο σπίτι που μεγάλωσε | 0 bovary.gr
Η Βικτόρια Μπέκαμ μας ξεναγεί στο σπίτι που μεγάλωσε | 0 bovary.gr
09|11|2017 11:26
SHARE
Η ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΜΠΕΚΑΜ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗ VOGUE

Η Βικτόρια Μπέκαμ μας ξεναγεί στο σπίτι που μεγάλωσε


Η επιχειρηματίας, σχεδιάστρια και style icon δεν ήταν πάντα περήφανη για τις ενδυματολογικές της επιλογές. Αυτό παραδέχτηκε στην πρόσφατη συνέντευξη της. 

Πρόσφατα η Vogue έκανε ένα βιντεάκι στο οποίο ζήτησε από 5 διάσημους της βρετανικής σκηνής της μόδας να δείξουν το σπίτι που πέρασαν τα παιδικά και εφηβικά τους χρόνια. Ανάμεσα στους Τζον Γκαλιάνο, Κρίστοφερ Μπείλι, Σιμόν Ρόκα και Τζόναθαν Άντερσον και η Βικτόρια Μπέκαμ η οποία μας έδωσε μια εικόνα από το σπίτι της. Στο βίντεο της Vogue τη βλέπουμε να κυκλοφορεί μέσα στον εντυπωσιακό κήπο και την πισίνα του σπιτιού, αλλά μπαίνουμε και στο παιδικό της δωμάτιο στο σπίτι της στο Hertfordshire. 

Το πρώην Spice Girl και πλέον «ιέρεια» της μόδας επιλέχθηκε από το νέο συντάκτη του περιοδικού Edward Enninful για να πρωταγωνιστήσει στο παρθενικό του τεύχος. 

 

 

Η 43χρονη και μητέρα 4 παιδιών φωτογραφήθηκε από τον Paul Wetherell φορώντας ροζ πιτζάμεςμπορεί να είναι και αυτό το outfit με το οποίο έχει βγει κανονικά έξω) από την Resort συλλογή της για το 2018. 

Mιλώντας για τους γονείς της δηλώνει πως εκείνοι ήταν που την ενέπνευσαν να ακολουθήσει το όνειρό της. «Η οικογένεια μου με μεγάλωσε λέγοντας μου ότι μπορούσα να πετύχω τα ο,τι μα ο,τι θέλω. Μου έδιναν τρομερή αυτοπεποίθηση και η στήριξη τους ήταν πάντα ανυπολόγιστη. Κάθε φορά που έλεγα ότι δεν μπορώ να κάνω κάτι, ο μπαμπάς μου δεν άκουγε κουβέντα."Τι εννοείς δε μπορείς να το κάνεις;", τον θυμάμαι να λέει. Σήμερα γαλουχώ με τις ίδιες αξίες και τα παιδιά μου. Ποτέ δεν ήμουν ο άνθρωπος που τα παρατούσε εύκολα». 

Στη συνέντευξη που έδωσε μίλησε και για τις ενδυματολογικές της επιλογές όταν ήταν έφηβη και αποκάλυψε ότι η μόνη φορά που φόρεσε κάτι «ανάρμοστο» ήταν ένα ρούχο για τα Spice Girls. «Αν έχω φορέσει ποτέ κάτι όχι και τόσο πρέπον; Ποτέ μέχρι τα Spice Girls. Η μαμά μου δεν θα με άφηνε ποτέ να βγω έξω ντυμένη έτσι». Όπως παραδέχτηκε, το πιο «προκλητικό» outfit που έχει φορέσει ποτέ ήταν ένα χρυσό φόρεμα που είχε φορέσει στα American Music Awards το 1998. Συμπλήρωσε μάλιστα πως πιστεύει ότι όλα τα κορίτσια του γκρουπ ντυνόντουσαν σαν drag άντρες (κάπως σκληρή στην κριτική της η Βικτόρια). 

Έχετε πάθει ποτέ αυτό που μπορεί να δείτε μια φωτογραφία του νεότερου εαυτού σας και να πείτε «Τι σκεφτόμουν Θεέ μου;». Αυτό ακριβώς συνέβη και στη Βικτόρια Μπέκαμ. 

«Βαφόμασταν τόσο έντονα και με απίθανα πολλές στρώσεις μέικ-απ. Ήταν απίστευτο. Ακόμα εκπλήσσομαι όταν κοιτάζω φωτογραφίες του εαυτού μου από εκείνη την εποχή», δήλωσε. 

«Πειραματιζόμουν πολύ με το λουκ μου από τότε που ήμουν στις Spice Girls. Πιστεύω όμως πως είναι υπέροχο να δοκιμάζεις καινούρια πράγματα». 

Δείτε τη στο βιντεάκι που ακολουθεί.