apimages
apimages
ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

To σημαντικό μήνυμα που κρύβεται πίσω από αυτό το φόρεμα της Νικόλ Κίντμαν


Η 50χρονη Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε από το περιοδικό Glamour ως γυναίκα της χρονιάς και η ηθοποιός έκανε μια ανατρεπτική εμφάνιση στο κόκκινο χαλί που δεν την περιμέναμε.

Στο πλευρό του Αυστραλού συζύγου της Κιθ Ερμπαν, η Νικόλ Κίντμαν παρευρέθηκε στα βραβεία πιο διοργανώνει κάθε χρονιά το αμερικανικό περιοδικό Glamour για να τιμήσει τις γυναίκες που σημάδεψαν το 2017 με το έργο και το στυλ τους.

Η ηθοποιός του Χόλιγουντ, η οποία φέτος διανύει μία από τις πιο δημιουργικές χρονιές της, επέλεξε για την λαμπερή βραδιά ένα ανατρεπτικό φόρεμα του οίκου Dior, το οποίο μετέφερε ένα σημαντικό μήνυμα.

Αν παρατηρήσετε τις παρακάτω φωτογραφίες, θα δείτε ότι στο σημείο του μπούστου της απεικονίζεται μια γυναίκα με ξανθά μαλλιά, η οποία ανοίγει τα φτερά της. 

Οπως σημείωσε ο διεθνής Τύπος, η βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιός δεν επέλεξε τυχαία αυτό το φόρεμα για την συγκεκριμένη εκδήλωση.

Σε μια βραδιά που οι γυναίκες βραβεύονται για το έργο τους, η 50χρονη Νικόλ Κίντμαν θέλησε να περάσει ένα δυνατό μήνυμα σε όλες τις γυναίκες. Να είναι ανεξάρτητες και να τολμούν. 

Η ηθοποιός έπιασε τα μαλλιά της ψηλά κάνοντας μια εντυπωσιακή αλογοουρά και φόρεσε ένα τσόκερ στο λαιμό της.

Με περισσότερες από 60 ταινίες στο ενεργητικό της, η Νικόλ Κίντμαν ξέρει να κάνει αισθητή την παρουσία της στο κόκκινο χαλί. 

apimages
apimages

To γεγονός ότι έγινε 50 ετών στις 20 Ιουνίου δεν προκάλεσε κανένα φόβο στη Νικόλ Κίντμαν. «Είμαι χαρούμενη που μπορώ να λέω ότι είμαι 50 ετών. Δεν είναι κάτι που πρέπει να κρύβω», είπε η ηθοποιός για τη δική της χρονιά-ορόσημο.

Σημειώνεται ότι έχει έναν ευτυχισμένο, 11ετή γάμο με τον τραγουδιστή της κάντρι Κιθ Έρμπαν, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο κόρες.

Διαβάστε επίσης: Γιατί η Nικόλ Κίντμαν δεν επιλέγει πλέον ταινίες με αυτό το θέμα

Η Νικόλ Κίντμαν αποθέωσε το total black- Με σέξι σκίσιμο που αναδείκνυε τα πόδια της