apimages
apimages
22|11|2017 15:38
SHARE
Η ΖΩΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ

Η Τζένιφερ Γκάρνερ μίλησε με τα πιο σκληρά λόγια για τον Μπεν Αφλεκ


Ενα από τα πιο εκνευριστικά πράγματα που μπορεί να σου συμβούν μετά από ένα διαζύγιο είναι να έχεις φίλους και συγγενείς να σε πιέζουν να ξαναφτιάξεις τη ζωή σου. Και αυτό ακριβώς ζει και η 45χρονη ηθοποιός. 

Το 2015, μετά από 11 χρόνια γάμου και 3 παιδιά, ο Μπεν Αφλεκ και η Τζένιφερ Γκάρνερ ανακοίνωσαν για πρώτη φορά ότι χωρίζουν. Από τότε, το διαζύγιο τους εκδόθηκε, φέτος, τον Απρίλιο του 2017. Αν και ο Μπεν Αφλεκ έχει ήδη προχωρήσει στην επόμενη του σχέση (και μάλιστα εδώ και πολύ καιρό), η Τζένιφερ Γκάρνερ, ακόμα, είναι ελεύθερη (κι ωραία). Ενα status που, απ' ότι φαίνεται, θέλει να διατηρήσει για πολύ καιρό ακόμα. 

Αντί όμως αυτό να θεωρηθεί ως ένα γεγονός απόλυτα φυσιολογικό, οι περισσότεροι αντιμετωπίζουν την 45χρονη ηθοποιό ως την «καημένη» που έμεινε μόνη της με τις πληγές του χωρισμού ακόμα ανοιχτές. Ε λοιπόν τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι. Η ηθοποιός μιλώντας για το διαζύγιο της από τον πρώην συζυγό της, αποκάλυψε ότι ο τρόπος που εξελίχθηκε η κατάσταση μεταξύ τους ήταν το τελευταίο που μπορούσε να φανταστεί για τη σχέση τους. 

«Αν γινόταν, δεν θα είχα διαλέξει αυτή τη ζωή ούτε για μένα, ούτε για τα παιδιά μου. Δε θα είχα επιλέξει να είμαι single ή σε αυτή τη θέση. Και η αλήθεια είναι πως πρόκειται για μια κατάσταση που ακόμα δουλεύω μέσα μου. Από τότε που έχω χωρίσει δεν έχω βγει ραντεβού και δεν με ενδιαφέρει κιόλας», δήλωσε. «Οι άνθρωποι γύρω μου θέλουν να με αποκαταστήσουν. Εγω απλά τους απαντάω "Ευχαριστώ, δε θα πάρω"». Ωστόσο, παρά τις σκληρές δηλώσεις, η ίδια, ισχυρίζεται ότι η τωρινή της σχέση με τον Μπεν έχει εξελιχθεί πολύ ομαλά. Ούτως ή άλλως μοιράζονται και την κηδεμονία των τριών παιδιών τους, Βάιολετ, Σεραφίνα και Σάμιουελ και γι' αυτό ακριβώς το λόγο φωτογραφικός φακός τους έχει «συλλάβει» ουκ ολίγες φορές σε κοινές εμφανίσεις και εξόδους μαζί τους.

Κάπως έτσι σκοπεύουν να συνεχίζουν να μεγαλώνουν τα παιδιά τους πάντως. Αγαπημένοι. 

«Στις γιορτή των Ευχαριστιών θα είμαστε όλοι μαζί. Αγαπώ τον Μπεν. Θα είμαστε μαζί με τα παιδιά μας και θα τους χαρίσουμε τα τέλεια Χριστούγεννα», πρόσθεσε. «Εξάλλου τα πηγαίνουμε πολύ καλά, είμαστε φίλοι και τα καταφέρνουμε». 

splashnews.com
splashnews.com