Apimages
Apimages
AΝΗΣΥΧΙΑ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΙ

Σαμάνθα Γκραντ: Ποια είναι η αδελφή της Μέγκαν Μαρκλ που θέλει να την εκθέσει με ένα βιβλίο


Η επίσημη ανακοίνωση από το παλάτι για τον αρραβώνα της Μέγκαν Μάρκλ με τον Πρίγκιπα Χαρι είναι γεγονός.

Μόλις πριν από λίγο το παλάτι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του ερωτευμένου ζευγαριού. 

Αλλωστε τα βρετανικά μέσα ήταν σε αναμονή τις τελευταίες ώρες καθώς όλα έδειχαν ότι η ανακοίνωση θα γινόταν από ώρα σε ώρα.

Η 36χρονη ηθοποιός έχει ήδη μετακομίσει από το Τορόντο στο Παλάτι του Κένσινγκτον, όπου ζει ο Πρίγκιπας Χάρι και μάλιστα μαζί της έφερε και τους δυο σκύλους της. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο γάμος του ζευγαριού θα γίνει την άνοιξη του 2018. 

Ομως μέσα σε όλο αυτό το ευχάριστο κλίμα, η ετεροθαλής αδελφή της Μέγκαν Μαρκλ, Σαμάνθα Γκραντ, θέλει λίγο να της το χαλάσει και έχει ανακοινώσει ότι θα γράψει ένα βιβλίο για εκείνη.

Ναι, πολύ σωστά διαβάσαστε, η 52χρονη Σαμάνθα Γκραντ που είναι κόρη του πατέρα της Μέγκαν από τον πρώτο του γάμο, αποφάσισε μετά από τόσα χρόνια που έχει να μιλήσει με την αδελφή της, να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία και να κερδίσει κάποια χρήματα από το love story της Μέγκαν με τον πρίγκιπα Χάρι.

Η Σαμάνθα, η οποία χρησιμοποιεί για τις μετακινήσεις της αναπηρικό αμαξίδιο, καθώς το 2008 διαγνώσθηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας, έχει ταράξει τους κύκλους του παλατιού καθώς έχει αφήσει να εννοηθεί ότι πρόκειται να αποκαλύψει αλήθειες για τον χαρακτήρα της Μέγκαν Μαρκλ. 

Κι ενώ στην αρχή όλα τα βρετανικά μέσα έκαναν αναφορές ότι το βιβλίο αυτό θα μιλάει για μια αδίστακτη κοπέλα με βασιλικές φιλοδοξίες, η Σαμάνθα Γκραντ βρήκε στο «Good Morning Britain» και τα μάζεψε λίγο. 

YouTube: Good Morning Britain
YouTube: Good Morning Britain

Στην βρετανική εκπομπή επιβεβαίωσε ότι θα γράψει το βιβλίο, αλλά σημείωσε ότι δεν θα μιλήσει άσχημα για την ετεροθαλή αδελφή της. 

Μέχρι στιγμής το τοπίο είναι θολό και κανείς δεν γνωρίζει τι θα περιλαμβάνει τελικά αυτό το βιβλίο «βόμβα».

Πάντως το μόνο σίγουρο είναι πως η Μέγκαν Μαρκλ δεν θα είναι και τόσο χαλαρή με αυτό το γεγονός και που να περίμενε ότι θα το βρει από την αδελφή της...

Σημειώνουμε ότι αυτός θα είναι ο δεύτερος γάμος της ηθοποιού, η οποία παντρεύτηκε τον κινηματογραφικό παραγωγό Trevor Engelson το 2011, με τον οποίο χώρισε έπειτα από 2 χρόνια.

Δείτε το βίντεο:

 

Διαβάστε επίσης: H αμήχανη αντίδραση του Πρίγκιπα Χάρι όταν τον ρώτησαν για τη Μέγκαν Μαρκλ

To φόρεσε η Μέγκαν Μαρκλ και έγινε sold out! Το μπορντό φόρεμά της έγινε ανάρπαστο