Αυτή η Ιρανή έκανε  50 πλαστικές επεμβάσεις για να μοιάσει στην Αντζελίνα Τζολί | 0 bovary.gr
Αυτή η Ιρανή έκανε 50 πλαστικές επεμβάσεις για να μοιάσει στην Αντζελίνα Τζολί | 0 bovary.gr
TRUE STORY

Αυτή η Ιρανή έκανε 50 πλαστικές επεμβάσεις για να μοιάσει στην Αντζελίνα Τζολί


Μια κοπέλα από το Ιράν έχει γίνει viral καθώς η εμμονή της για την ηθοποιό Αντζελίνα Τζολί την έχει οδηγήσει να κάνει 50 τουλάχιστον πλαστικές επεμβάσεις για να της μοιάσει.

Το πιο τρομακτικό όμως στην υπόθεση αυτή, είναι πως η φιγούρα της 19χρονης Σαχάρ Ταμπάρ από την Τεχεράνη έχει μετατραπεί σε σοκαριστική. 

Η 19χρονη μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες έκανε για αρκετό καιρό δίαιτα ώστε να μοιάσει όσο περισσότερο μπορεί στην ηθοποιό του Χόλιγουντ. 

Η Σαχάρ ανεβάζει τις φωτογραφίες της στο προφίλ της στο Ιnstagram, συγκεντρώνοντας πολλά σχόλια κάποια από τα οποία την προειδοποιούν ότι κάνει κακό στον εαυτό της.

Η υπόθεση της 19χρονης Σαχάρ έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου με αποτέλεσμα να αποκτήσει μέχρι σήμερα 313.000 followers. 

Δείτε τις φωτογραφίες:

Μετά όμως από τον μεγάλο ντόρο που έγινε, η 19χρονη αποφάσισε μετά από μερικές μέρες να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να εξηγήσει πως οι εικόνες ήταν προϊόν φώτοσοπ και μέικ απ.

«Τώρα βλέπω πως έχω κάποια κοινά με την Αντζελίνα Τζολί, αλλά διασκεδάζω απλώς και το να μοιάζω με κάποιον δεν είναι ο σκοπός μου», αναφέρει.

«Με τον καιρό, ποστάρω μια φωτογραφία και κάνω το πρόσωπο μου περισσότερο διασκεδαστικό και αστείο. Είναι μια μορφή έκφρασης του εαυτού μου, ένα είδος τέχνης. Οι θαυμαστές μου ξέρουν πως δεν είναι αυτό το πραγματικό μου πρόσωπο», προσθέτει μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης: Η ομοιότητα αυτής της γυναίκας με τη Lady Gaga έχει τρελάνει τα social media

Σαν δίδυμες -Η απόλυτη σωσίας της Τέιλορ Σουίφτ