apimages
apimages
02|12|2017 16:03
SHARE
ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΣΤΕΙΟ

H μεγαλύτερη ανασφάλεια των celebrities στο κόκκινο χαλί- Διάσημη στιλίστρια αποκαλύπτει


Το σώμα μπορεί να αποθηκεύσει λίπος στα πιο απίθανα σημεία (ναι, το άτιμο). Ενα από αυτά είναι ο φόβος και ο τρόμος των διάσημων στο κόκκινο χαλί, ειδικά όταν εμφανίζονται με ακάλυπτα χέρια. 

Η Rebecca Corbin-Murray είναι υπεύθυνη για το στιλ πολλών γυναικών στο Χόλιγουντ, ανάμεσά τους η Emma Watson, η Lily James και η Sophia Turner. Είναι αυτή που θα φροντίσει οι πελάτισσες της να δείχνουν τέλειες όταν θα περπατήσουν και θα φωτογραφηθούν στο κόκκινο χαλί. 

 


Aυτή είναι η Rebecca. 

Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων που δουλεύει μαζί τους, έχει μάθει κάθε τους μικρή ή μεγάλη παραξενιά και πρόσφατα μίλησε στους The Times για το σημείο που αγχώνει τις περισσότερες διάσημες όταν φορούν επώνυμες δημιουργίες οι οποίες αφήνουν ακάλυπτα τα χέρια και τους ώμους. Ισως μάλιστα να το έχετε παρατηρήσει (και κοιτάξει με καχυποψία!) κι εσείς πάνω σας φορώντας τιραντάκια ή ρούχα που αφήνουν γυμνά τα χέρια σας. 

Μπορείτε να φανταστείτε για ποιο σημείο μιλάει;

Ακριβώς. Είναι το σημείo που σχηματίζεται στην κλείδωση του χεριού με τον ώμο. Το συγκεκριμένο σημείο, αν έχετε λίγο λίπος παραπάνω στο σώμα σας «φουσκώνει». Στην Αμερική το αποκαλούν «armpit vagina» γιατί είναι το σημείο κοντά στη μασχάλη (armpit) που «φουσκώνοντας» θυμίζει «γυναικείο κόλπο» (vagina) (ναι, ούτε εμείς βγάζουμε άκρη).

Η συγκεκριμένη «ορολογία» ανήκει στη, γνωστή για το χιούμορ της, ηθοποιό Τζενιφερ Λόρενς η οποία το 2014 δήλωσε: «Ξέρω ότι έχω λίπος στην περιοχή της μασχάλης, αλλά είμαι μια χαρά με αυτό. Απλά έχω armpit vaginas». 

Κι ενώ η Τζένιφερ Λόρενς έχει αποδεχτεί το συγκεκριμένο σημείο του σώματός τους, οι περισσότερες διάσημες νιώθουν άβολα με αυτό, το θεωρούν αντιαισθητικό και, σύμφωνα με την Rebecca Corbin-Murray, προσπαθούν να το καμουφλάρουν. 

Έτσι, όταν φορούν ένα ρούχο που «αναδεικνύει» εκείνο το σημείο, συνηθίζουν να βγαίνουν περισσότερες φωτογραφίες έχοντας το ένα χέρι ακουμπισμένο στη μέση (ώστε να απέχει από το σώμα και να μη σχηματίζεται το άβολο «εξογκωματάκι» από λίπος). 

Οκ, καταλαβαίνουμε ότι να κρίνεται κάποιος συνεχώς για το τι φοράει και πως είναι εμφανισιακά, μπορεί να τον κάνει να προσέχει και την παραμικρή λεπτομέρεια στις εμφανίσεις του, αλλά αυτό, κατά την ταπεινή μας γνώμη, ξεπερνάει τα όρια της λογικής. Εσείς τι λέτε;