NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
ΜΕ ΙΤΑΛΙΚΟ ΤΑΠΕΡΑΜΕΝΤΟ

H Δωροθέα Μερκούρη θύμισε παλιά σταρ του σινεμά στην πρεμιέρα της ταινίας «Θησαυρός»


Στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Θησαυρός» το βράδυ της Δευτέρας 4 Δεκεμβρίου, έδωσαν το «παρών» οι συντελεστές της, μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Ανάμεσά τους ήταν και η Δωροθέα Μερκούρη που ξεχώρισε για την ενδυματολογική της επιλογή αλλά και τον τρόπο που την υποστήριξε.

Η νέα ταινία με την σκηνοθετική υπογραφή του Στράτου Μαρκίδη βασίζεται στο έργο του Νίκου Τσιφόρου και του Πολύβιου Βασιλειάδη, «Ο Θησαυρός του Μακαρίτη». Το σενάριο της κωμωδίας που βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 7 Δεκεμβρίου υπογράφει ο Δημήτρης Αποστόλου. Η ιστορία εξελίσσεται σε ένα χωριό της Κρήτης.

Η Δωροθέα Μερκούρη υποδύεται την Ιταλίδα σύζυγο ενός ιδιοκτήτη πρακτορείου ΟΠΑΠ, ιδιαιτέρως ζηλιάρη, που βρίσκει δικαιολόγια για να νοικιάσει ένα δωμάτιο στον ξενώνα της «Θεώνης Κανελοπιπεράκη» (που υποδύεται η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου) για να βρει τον θησαυρό που λέγεται ότι κρύβεται εκεί. 

Διόλου τυχαίος δεν ήταν ο ρόλος που δόθηκε στην Ελληνοϊταλίδα Δωροθέα Μερκούρη.

Η ηθοποιός με το ιταλικό ταπεραμέντο που έχει ζήσει πολλά χρόνια στην Ιταλία, μαγνήτισε τα βλέμματα με το μαύρο off shoulder, μίντι, σατέν φόρεμά της, με φιόγκους που τόνιζε το πληθωρικό της μπούστο.

Η γοητεία της ηθοποιού μας θύμισε παλιές σταρ του σινεμά. Η Δωροθέα Μερκούρη συνδύασε το σατέν φόρεμά της με μαύρες γόβες και πολύ διακριτικά κρεμαστά σκουλαρίκια.

Το μακιγιάζ της τόνιζε σαγηνευτικά, το δυνατό σημείο του προσώπου της: τα μάτια της.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας: