Γιατί αυτό το ζευγάρι έκλεψε την παράσταση στη χριστουγεννιάτικη εμφάνιση της βασιλικής οικογένειας | 0 bovary.gr
Γιατί αυτό το ζευγάρι έκλεψε την παράσταση στη χριστουγεννιάτικη εμφάνιση της βασιλικής οικογένειας | 0 bovary.gr
26|12|2017 10:37
SHARE
VIRAL ΝΕWS

Γιατί αυτό το ζευγάρι έκλεψε την παράσταση στη χριστουγεννιάτικη εμφάνιση της βασιλικής οικογένειας


Για άλλη μια φορά η δημόσια εμφάνιση της βασιλικής οικογένειας μονοπώλησε το ενδιαφέρον των βρετανικών (και όχι μόνο) media.

Οι γαλαζοαίματοι, όπως κάθε Χριστούγεννα, βρίσκονται στο κτήμα Sandringham στην Ανατολική Αγγλία και, ανήμερα των Χριστουγέννων, παρακολούθησαν τη λειτουργία στην εκκλησία της Αγίας Μαγδαληνής.

Χιλιάδες αράδες με σχολαστικές λεπτομέρειες γράφτηκαν για τη Μέγκαν Μαρκλ (αφού ήταν η πρώτη επίσημη εμφάνιση της με σύσσωμη τη βασιλική οικογένεια, αλλά και τα πρώτα της Χριστούγεννα μαζί τους), για το πόσο κόστισε η εμφάνισή της, για το sold out καπέλο της, για το πόσο ταιριαστή ήταν στο πλευρό της Κέιτ Μίντλετον.

Ο κόσμος είχε δημιουργήσει ουρές από το πρωί ώστε να δουν τη βασιλική οικόγενεια κατά τη διάρκεια της βόλτας αφού η επαφή με τους πολίτες ανήμερα των Χριστουγέννων είναι μέρος της παράδοσης. Ανάμεσα στους πολίτες που είχαν καταφθάσει ήταν και η Ashley Millican και ο Michael Metz, ένα ζευγάρι Aμερικανών από το Γουισκόνσιν οι οποίοι είχαν απλώς επισκεφτεί τη Μ.Βρετανία για τις ημέρες των Χριστουγέννων. 

Ο Michael αποφάσισε να εκμεταλλευτεί το γιορτινό κλίμα και να ξεκλέψει λίγη από τη royal λάμψη και, με φόντο τη χριστουγεννιάτικη βόλτα της βασιλικής οικογένειας, να κάνει πρόταση γάμου στην κοπέλα του! 

Καθώς τους κατέγραφε η κάμερα του καναλιού Sky News, και λίγο πριν φτάσουν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, ο Michael αποφάσισε να αδράξει την ευκαιρία. Έτσι, όταν ο δημοσιογράφος που έκανε το ρεπορτάζ τους ρώτησε γιατί ήταν τόσο σημαντικό για εκείνους να δουν τη βασιλική οικογένεια από κοντά, ο Michael γύρισε προς το μέρος της Ashley και, μπροστά στον τηλεοπτικό φακό, γονάτισε και έβγαλε το δαχτυλίδι. 

 

 

 

 

«Θέλω να περάσω τα υπόλοιπα Χριστούγεννα της ζωής μου μαζί σου Ashley, οπότε, δεν ξέρω, μήπως θα ήθελες να με παντρευτείς;», τη ρώτησε φανερά ενθουσιασμένος. Η έκπληκτη 20χρονη συγκινήθηκε τόσο πολύ που ξέσπασε σε κλάματα και, προσπαθώντας να βρει τη μιλιά της, απάντησε: «Ω Θεέ μου, ναι». 

Όπως δήλωσε ο θαρραλέος και επινοητικός Michael, σχεδιάζε την πρόταση γάμου από τον Αύγουστο. 

«Ήθελα να το κάνω ανήμερα των Χριστουγέννων, λόγω του γιορτινού κλίματος. Είναι σαν χριστουγεννιάτικο δώρο και μου άρεσε η ιδέα του να το πω στο κτήμα του Sandringham, ειδικά όταν έμαθα ότι θα παρευρεθούν και ο πρίγκιπας Χάρι με την αρραβωνιαστικιά του. Πιστεύω ότι η βασιλική οικογένεια είναι πραγματικά κουλ».  

Και κάπως έτσι, λίγο πριν το τέλος του 2017, προστέθηκε άλλη μια ρομαντική (και viral) πρόταση γάμου.