Φωτογραφία: AP
Φωτογραφία: AP
26|12|2017 19:38
SHARE
ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΜΕΛΑΝΙΑ;

Η χριστουγεννιάτικη σέλφι της Μελάνια Τραμπ, έχει κάτι από φτηνό ρετούς περασμένων δεκαετιών


Νωρίς χθες το πρωί και ενώ όλοι προσπαθούσαν να ξεπεράσουν το hangover της παραμονής, η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ έστρεψε το κινητό της πάνω της και έβγαλε μια σέλφι. Την πρώτη σε έναν ολόκληρο χρόνο.

Ναι, όπως όλοι μας, έτσι και η Μελάνια Τραμπ, έβγαλε και μοιράστηκε στο Twitter (μέγα λάθος) μία χριστουγεννιάτικη εικόνα του εαυτού της. Με hashtag το #MerryChristmas και δύο emoji, ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο και έναν Άγιο Βασίλη, η Μελάνια, πόσταρε την εικόνα η οποία είχε υποστεί την επεξεργασία που αρμόζει στο αξίωμα της Πρώτης Κυρίας. Πιο συγκεκριμένα, χρησιμοποίησε ένα φίλτρο του Snapchat, με μινιατούρες ταράνδων γύρω από το κεφάλι της, ενώ φόρεσε και ένα εικονικό σκουφί του Άγιου Βασίλη.

Αυτή λοιπόν η σέλφι, που έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου, έκανε την Αμερική να μονολογήσει: «Μα τι σκέφτεται;» Όπως επίσης: Έχει Snapchat η Μελάνια ή μπήκε κρυφά στο τηλέφωνο του Μπάρον; 

Το μισό-έκπληκτο, μισό-duck-face πρόσωπο φαίνεται να λέει κάτι τύπου: «Μα καλά δεν είναι φοβερό πράγμα η τεχνολογία;» 

 

Δεν γνωρίζουμε ποιος ακριβώς είναι ο σκοπός αυτής της σέλφι, γνωρίζουμε όμως πολύ καλά (μια ματιά αρκεί) ότι το Twitter πήρε φωτιά. Τα σχόλια -κάποια κολακευτικά, αλλά τα περισσότερα επικριτικά- συνεχίζουν ακόμη και σήμερα, καθώς η Μελάνια δεν συνηθίζει τέτοιου τύπου φωτογραφίες. 

Αυτό πάντως που ενόχλησε περισσότερο τους χρήστες, είναι, εκτός από το βαρύ μακιγιάζ, τα φίλτρα που έχουν αλλοιώσει την εικόνα της. Το πρόσωπο της Πρώτης Κυρίας, έχει υποστεί αρκετή επεξεργασία για να είναι εντελώς λείο (αν ανεβάζετε σέλφι συχνά μάλλον γνωρίζετε τη διαδικασία).