Δέσποινα Βανδή Βασίλης Μπισμπίκης
Φωτογραφία: Instagram/ @desp1navandi/ Γραφιστικό: Χρίστος Δημητρίου/ Bovary.gr
ΩΠΑ

Ο Μπισμπίκης, το ζεϊμπέκικο και οι αποψάρες που δεν ζήτησε κανείς


Γιατί κράζουν τον Μπισμπίκη που χόρεψε στη Βανδή;

Είναι μερικά πράγματα που πολλές φορές δεν βγάζουν νόημα. Ενώ μερικοί καταβροχθίζουν ό,τι κυκλοφορεί για τους λεγόμενους stars, τους ακολουθούν μανιωδώς στα social media και ξέρουν τα πάντα για την προσωπική ζωή ακόμα και ενός τραγουδιστή που τραγουδά στο 5ο χιλιόμετρο Αθηνών-Λαμίας, είναι και οι ίδιοι που σχολιάζουν κάτω από σχετικά άρθρα και posts στα social media με περιττή χολή, βρίσκοντας καθετί αρνητικό -με το μικροσκόπιο.

Ένα ζεϊμπέκικο είπε να σηκωθεί να χορέψει ο Βασίλης Μπισμπίκης και τον άνθρωπο έπεσαν να τον φάνε. Μια σχολιάζουν τον χορό του, μια τα ρούχα του, μια το σώμα του, μια το αν είναι αρκετά μάγκας ή όχι και γέμισε το twitter κακεντρεχή σχόλια για έναν (από ό,τι φαίνεται) ερωτευμένο άνθρωπο, που ανέβηκε στην πίστα μόνος του, με αμέτρητα βλέμματα πάνω του, θέλοντας να τιμήσει τη Δέσποινα Βανδή, χορεύοντας για εκείνη.

Τώρα, αν είναι προμελετημένη κίνηση κανείς δεν ξέρει -πολλές φορές οι λεγόμενοι celebrities αποφεύγουν τα αυθόρμητα, ακριβώς επειδή δεν θέλουν να βρεθούν στο «μάτι του κυκλώνα». Αλλά γιατί να μη σκεφτούμε το ρομαντικό σενάριο; Ότι απλά εκείνη την ώρα ένιωσε έναν νταλκά και είπε να ρίξει ένα… παραπάτημα για τα «μάτια της και μόνο». Γιατί να μη σταθεί κανείς ότι ένας άνθρωπος, αφού έριξε δύο στροφές, έζησε ένα ρομάντζο on stage;

Γιατί να κάτσεις να σχολιάσεις το μπλουζάκι του και το αν είναι καθαρό; Εσύ τι φοράς όταν χορεύεις; Πόσα περισσότερα μπλουζάκια έχεις στο συρτάρι του; Πόσο πιο «μάγκικα» ρίχνεις τις στροφές σου; Πόσο μικρότερη κοιλιά έχεις; Πόσο πιο νέος ήσουν όταν έκανες τρέλες για έναν έρωτα;

Ας κοιτάξει ο καθένας τη δική του τη ζωή, το πώς εκείνος ζει τον έρωτα, το πώς εκείνος χορεύει. Μην κουνάς το δάχτυλο και κοροϊδεύεις χαχανίζοντας, μην παίρνεις θάρρος από την ανωνυμία του πληκτρολογίου, θέλοντας με τα χίλια ζόρια να επιβάλεις μια γνώμη που δεν σου ζήτησε κανείς. Οι δυο τους πάντως περνάνε ζάχαρη -και μπράβο τους.

SHARE