fbpx Αγαπητέ Ερρίκο: Θέλει να βιντεοσκοπήσουμε τις προσωπικές μας στιγμές | BOVARY
Ερωτικό πορτοκάλι
Φωτογραφία: Unsplash
SHARE
ΕΡΡΙΚΟΣ ΜΠΟΥΣ

Αγαπητέ Ερρίκο: Θέλει να βιντεοσκοπήσουμε τις προσωπικές μας στιγμές


Γεια σου Ερρίκο. Δε θα σου πω το όνομά μου, γιατί ποτέ δεν ξέρεις ποιος μπορεί να κάνει τη σύνδεση. Μπορώ να σου πω όμως ότι είμαι άνδρας, στα 35 μου και παντρεμένος πάνω από 5 χρόνια. Ρε συ, η γυναίκα μου με έχει τρελάνει να βάλουμε στο κρεβάτι μας ερωτικά βοηθήματα. Μη φανταστείς μαστίγια και τέτοια. Απλά δεν ξέρω.. με χαλάει κάπως αυτό και με κάνει να νιώθω ότι δεν είμαι αρκετός για να της προσφέρω ευχαρίστηση. Δεν το έχω συζητήσει με κανέναν γιατί ντρέπομαι φαντάσου. Δεν ξέρω τι να σκεφτώ. Tη ρώτησα και μου είπε ότι, δεν σημαίνει ότι δεν της αρκώ, απλά χρειάζεται να κάνουμε τα πράγματα λίγο πιο spicy, ό,τι και να σημαίνει αυτό. Εσύ τι λες;

Καταρχάς κατανοώ εν μέρει την ανησυχία σου ή τον προβληματισμό σου αν προτιμάς. Είναι εν πολλοίς λογικό να νιώθεις ότι δεν είσαι αρκετός. Αλλά θεωρώ πως οφείλεις να δεις το όλο θέμα πιο χαλαρά. Η επιθυμία της γυναίκας σου, δεν αποτελεί δείγμα του ότι δεν της είσαι αρκετός, φυσικά ούτε σημαίνει πως δεν σε γουστάρει πια. Αντιθέτως η ασφάλεια μιας σχέσης, η αμοιβαιότητα στην σεξουαλική επικοινωνία, προσφέρει τη δυνατότητα της εξερεύνησης των επιθυμιών μας. Σκέφτομαι πως είναι πιο πιθανό να είσαι διστακτικός στο να εξερευνήσεις τις δικές σου επιθυμίες, τα δικά σου όρια εντός του σεξουαλικού παιχνιδιού και είναι λογικό και αυτό. Βλέπεις οι άνδρες είμαστε πιο σφιχτοί, πιο συντηρητικοί. Αλλά θα σε συμβούλευα να το κάνεις. Το πιθανότερο είναι να περάσεις τρομερά με τη σύζυγο, να ανακαλύψεις εκ νέου τη χαμένη φλόγα της ερωτικής σας ζωής που αναπόδραστα «σβήνει» μια μακροχρόνια σχέση. Μην ξεχνάς ότι έχεις ήδη το πρώτο προαπαιτούμενο για κάτι τέτοιο. Την οικειότητα και την αγάπη. Ποιος είπε ότι η αγάπη πρέπει να είναι ξενέρωτη; Ή πώς η οικειότητα και η ασφάλεια πρέπει να στερούνται το στοιχείο της έκπληξης, το excitement του παιχνιδιού; Δεν σου πρότεινε να πάτε και σε swingers club.. αν και τώρα με την έξαρση του corona virus θα έπρεπε εκ των πραγμάτων να πεις όχι σε κάτι τέτοιο.. συνεπώς χαλάρωσε. Παίξε το παιχνίδι, δώσε τα ηνία στη σύζυγο και απόλαυσέ το.

Ο σύντροφός μου πολλές φορές κάνει πλάκα και μιλάει για τον εαυτό του στο θηλυκό πρόσωπο, ότι θα τα φτιάξει με τον φίλο του κλπ…. Στην αρχή γελούσα, αλλά πλέον έχω αρχίσει και αναρωτιέμαι μήπως κάτι δεν πάει καλά και εγώ κάθομαι και γελάω. Υπάρχει περίπτωση να του αρέσουν και οι άντρες;

Χλωμό το κόβω αλλά δεν είμαι και μέσα στο κεφάλι του. Το πιθανότερο είναι πως κάνει χαβαλέ, λίγο για να σε πικάρει, λίγο για να σου πει (εμμέσως πλην σαφώς) ότι ο κολλητός του θα τον καταλάβαινε καλύτερα και θα συνεννοούνταν πανεύκολα. Τώρα το να πρόκειται για κάποια περίπλοκη ψυχολογική συνθήκη καταπιεσμένης σεξουαλικότητας που εκφράζεται έτσι τι να σου πω…. Άβυσσος η ψυχή των ανθρώπων. Αν σε ενοχλεί πάντως, αν η πλάκα του σε κάνει να νιώθεις άβολα πες του το. Θεωρώ πάντως πως κάτι κρύβει αυτός ο χαβαλές. Μάλλον όχι αυτό που φοβάσαι, αλλά κάτι κρύβει.

Φωτογραφία: Unsplash

Αγαπητέ Ερρίκο γεια σου. Χρειάζομαι τη βοήθειά σου για ένα θέμα το οποίο νιώθω άβολα να συζητήσω ακόμα και με φίλους μου. Είμαστε με το σύντροφό μου εδώ και ένα χρόνο -δεν είναι πολύ αλλά όχι και αμελητέο. Τα πάμε πολύ καλά γενικώς και υπάρχει συνεννόηση, απλά… τον τελευταίο καιρό μου ζητά κάπως επίμονα να βιντεοσκοπήσουμε τις ερωτικές μας στιγμές. Τον εμπιστεύομαι, αλλά δε νιώθω άνετα -δεν βρίσκω το λόγο! Αυτός μου εξηγεί ότι ενθουσιάζεται με την ιδέα, αλλά εγώ δεν το έχω καθόλου… Μήπως είμαι υπερβολική; Εννοώ, εφόσον πρόκειται για τον άνθρωπο που είμαι μαζί, μήπως θα έπρεπε έστω να το δοκιμάσω; Δεν θέλω να αισθάνομαι ότι είμαι συντηρητική ή κολλημένη -αλλά δεν ξέρω τι να κάνω! Τι με συμβουλεύεις, να μείνω πιστή σε ό,τι νιώθω ή να κάνω μια υποχώρηση για το σύντροφό μου; Σε ευχαριστώ θερμά. 

Αν επρόκειτο για ζήτημα έλλειψης εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό του, θα σου έλεγα να μην υποχωρήσεις. Αν είναι απλά ζήτημα αμηχανίας, συντηρητισμού, προσωπικού σου κολλήματος θα σου πρότεινα να το ξανασκεφτείς. Και έπειτα να το δοκιμάσετε για μια φορά. Αν δεις πως όντως δεν σε ψήνει καθόλου, μην το ξανακάνετε. Αλλά τί αξία έχει μια δοκιμαστική φορά; Και αυτός θα χαρεί και εσύ η ίδια μπορεί να ανακαλύψεις μια απόλαυση που δεν ήξερες καν ότι υπάρχει. Γενικά η ηδονή και η κατάκτηση της θέλει ρίσκο και διάθεση για περιπέτεια. Στον έρωτα όλα επιτρέπονται όταν υπάρχει αμοιβαία συγκατάθεση.

SHARE