Η Σάρα Μπιασινί. Φωτογραφία: AP
Η Σάρα Μπιασινί. Φωτογραφία: AP
ΣΑΡΑ ΜΠΙΑΣΙΝΙ

Σάρα Μπιασινί: Η 42χρονη κόρη της Ρόμι Σνάιντερ είναι ολόιδια η «πριγκίπισσα Σίσσυ»


Η Ρόμι Σνάιντερ έγινε γνωστή μέσα από τον ρόλο της «πριγκίπισσας Σίσσυ» στην τριλογία Σίσσυ με θέμα τη ζωή της Ελισάβετ της Βαυαρίας.

Αρραβωνιάστηκε τον Αλέν Ντελόν, ενώ παντρεύτηκε δύο ακόμη άνδρες. Απέκτησε δύο παιδιά, τον Ντάβιντ, από τον πρώτο της γάμο και τη Σάρα από τον δεύτερο. 
Η ηθοποιός, στα 42 της έμελλε να ζήσει την πιο τραγική στιγμή για μια μητέρα. Ο 13χρονος γιος της Ντάβιντ, έπαιζε στον κήπο του σπιτιού της, όταν ξαφνικά κάποια στιγμή γλίστρησε και καρφώθηκε στα κάγκελα βρίσκοντας ακαριαίο θάνατο. 

Καθώς δεν βρισκόταν στο σπίτι, η μητέρα του ενημερώθηκε για το συμβάν από το τηλέφωνο. Η Ρόμι Σνάιντερ στο άκουσμα της είδησης του θανάτου, υπέστη σοκ, το οποίο την οδήγησε σε νοσηλεία σε ψυχιατρική κλινική στο Παρίσι. Ένα χρόνο αργότερα, στις 30 Μαΐου 1982, βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της από υπερβολική δόση βαρβιτουρικών χαπιών, σε συνδυασμό με αλκοόλ.

Ήταν μόλις 43 χρονών.

H Ρόμι Σνάιντερ με τον γιο της Νταβίντ. Φωτογραφία: AP
H Ρόμι Σνάιντερ με τον γιο της Νταβίντ. Φωτογραφία: AP

Από την οικογένεια, απέμεινε μόνο η όμορφη Σάρα Μπιασινί, κόρη της Ρόμι Σνάιντερ από τον δεύτερο σύζυγο της και προσωπικό της γραμματέα Ντανιέλ Μπιασινί.

Η Σάρα κατάφερε να ξεφύγει από το παρελθόν. Σπούδασε ιστορία της τέχνης στο Πανεπιστήμιο της Σορβόνης στο Παρίσι και υποκριτική στο Ινστιτούτο Λι Στράσμπεργκ του Λος Άντζελες και στη συνέχεια στο Άκτορς Στούντιο της Νέας Υόρκης.

Η Σάρα Μπιασινί. Φωτογραφία: Getty Images, Ideal Image
Η Σάρα Μπιασινί. Φωτογραφία: Getty Images, Ideal Image

Έκανε ντεμπούτο στη μικρή οθόνη με την μινι τηλεοπτική σειρά Julie, chevalier de Maupin, ενώ το ντεμπούτο της στο θεάτρο έγινε έναν χρόνο αργότερα με το έργο "Ξυπόλητοι στο πάρκο" το 2005 στο θεάτρο Μαρινύ του Παρισιού. H ομοιότητά της με τη μητέρα της, την εποχή που η Ρόμι Σνάιντερ πρωταγωνιστούσε στην πριγκίπισσα Σίσσυ είναι εντυπωσιακή. 

Η Σάρα Μπιασινί ήταν μόλις τεσσάρων ετών όταν πέθανε η μητέρα της. Έζησε ωστόσο μια προστατευμένη παιδική ηλικία, αφού ο πατέρας και οι παππούδες της, την κράτησαν μακριά από τον χαοτικό κόσμο της δημοσιότητας. 

Η Ρόμι Σνάιντερ ως πριγκίπισσα Σίσσυ. Φωτογραφία: ScreenShot-YouTube
Η Ρόμι Σνάιντερ ως πριγκίπισσα Σίσσυ. Φωτογραφία: ScreenShot-YouTube

Σε αντίθεση με την μητέρα της στην οποία άρεσε να βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας, η Σάρα είναι πολύ προσεκτική στην προσωπική της ζωή. Υπάρχουν ελάχιστες συνεντεύξεις της ηθοποιού και ακόμα λιγότερες φωτογραφίες.

Είναι παντρεμένη με έναν 44χρονο Γάλλο χορογράφο και έχουν ένα παιδί.