shutterstock
shutterstock
L' OREAL

Το αγγελάκι της Victoria’s Secret Μαρία Μπόργκες είναι το νέο πρόσωπο της L'Oréal


Η Μαρία Μπόργκες, ένα από τα κορυφαία μοντέλα στην πασαρέλα της Victoria’s Secret, μόλις ανακοινώθηκε ως το νέο πρόσωπο για τη  L'Oréal Paris.

Το 2015, η 22χρονη τότε καλλονή έγινε το νο1 θέμα συζήτησης κάνοντας την εμφάνισή της ως το πρώτο άφρο μοντέλο στο VS σόου και συγκεντρώνοντας όλα τα βλέμματα με την εντυπωσιακή παρουσία της.

 

 

Η καριέρα της στον χώρο του μόντελινγκ ξεκίνησε το 2010, όταν κέρδισε στον διαγωνισμό Elite Model στον τόπο καταγωγής της, την Ανγκόλα. Εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο της σε καμπάνιες όπως αυτές της  L'Oréal Paint και Hydra Genius, η Μπόργκες έκανε το ντεμπούτο της στο Fashion Week στο Παρίσι ενώ παράλληλα έχει συνεργαστεί και με μεγάλους οίκους όπως Chanel, Balmain και Givenchy.

“Πιστεύω στην ομορφιά της διαφορετικότητας και της ανομοιομορφίας και στο ελπιδοφόρο μήνυμα πως ένα κορίτσι που ξεκίνησε από πολύ χαμηλά μπορεί να αναδειχθεί σε ένα διεθνές σύμβολο ομορφιάς, δημιουργώντας μία ζωντανή απόδειξη πως τα όνειρά μας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα και πως το μέλλον μπροστά μας μπορεί να είναι πολύ λαμπρό” δήλωσε το γνωστό μοντέλο.

Η επιλογή της Μπόργκες ως πρόσωπο της εταιρίας αποτελεί ακόμη μία κίνηση της  L'Oréal για τη στήριξη της διαφορετικότητας, αφού το βρετανικό τμήμα του brand ξεκίνησε πρόσφατα μία νέα καμπάνια με πρόσωπα που μπορούν να ασκήσουν επιρροή στο κοινό όχι μόνο από διαφορετικές μεταξύ τους χώρες αλλά και χωρίς καμία διάκριση στο σωματότυπο, στο φύλο και στις ικανότητες.

Με τη νέα αυτή συμφωνία, η Μπόργκες μπαίνει δυναμικά στην ομάδα της  L'Oréal η οποία ήδη αποτελείται από την Εύα Λονγκόρια, τη Μπλέικ Λάιβλι, τη Τζέννιφερ Λόπεζ, τη Ντούτζεν Κρος και τη Λίγια Κεμπεντέ.