Η beauty editor Εφη Ανέστη θέλει να σε κάνει να αγαπήσεις τον εαυτό σου | 0 bovary.gr
Η beauty editor Εφη Ανέστη θέλει να σε κάνει να αγαπήσεις τον εαυτό σου | 0 bovary.gr
ΕΦΗ ΑΝΕΣΤΗ

Η beauty editor Εφη Ανέστη θέλει να σε κάνει να αγαπήσεις τον εαυτό σου


Όνομα: Έφη Ανέστη
Επάγγελμα: Δημοσιογράφος, επιχειρηματίας, beauty editor
Θα την βρεις: στο Instagram, στο Facebook και στο προσωπικό της blog

Οι αριθμοί: Η Εφη εργαζόταν για τουλάχιστον μία εικοσαετία στα πιο πετυχημένα γυναικεία περιοδικά και εφημερίδες της Ελλάδας και πέρασε τα 17 από αυτά ως beauty director στο ελληνικό Cosmopolitan. Τώρα τελευταία έχει κάνει στροφή στον digital κόσμο (λογικό βήμα), σκορπώντας θετική ενέργεια και κοριτσίστικη τρέλα μέσω της επιχείρησης χαρτικών που σχεδιάζει η ίδια και φιλοξενεί στο blog της BeautyDiaries.

Της αρέσει πολύ να κρατάει διαδικτυακά ημερολόγια (έχει άλλα δυο) τα οποία σπανίως ανανεώνει αλλά χαίρεται να γνωρίζει πως βρίσκονται εκεί. Η σειρά της από planners, ημερολόγια, σελιδοδείκτες, μολύβια, κούπες και άλλα πολλά έχει κάνει θραύση από τότε που ξεκίνησε, ειδικά στον χώρο του Ιnstagram με δύο χιλιάδες followers στον λογαριασμό του e-shop και δέκα χιλιάδες στον προσωπικό της Έφης.

Τα Beauty Diaries έχουν προκαλέσει μοναδικό #OMOΡΦΟΧΑΜΟ εξαιτίας των παιχνιδιάρικων, αισιόδοξων φράσεων που σε προκαλούν να αντιμετωπίσεις την κάθε σου μέρα με χαρά και να αγαπήσεις ακόμα και τα πιο μουντά, τα πιο συνηθισμένα πρωινά στο γραφείο ή στο θρανίο. Όταν δεν είναι μία χαρούμενη επιχειρηματίας, περνάει χρόνο με τα δίδυμα αγόρια της παίζοντας επιτραπέζια.

Γιατί αξίζει να την γνωρίζεις: Χωρίς είμαι καθόλου ενημερωμένη για την δημιουργό πίσω από το BeautyDiaries, έτυχε να δω ένα πανό με το hashtag ΟΜΟΡΦΟΧΑΜΟΣ καθώς έκανα βόλτες στο Meet Market της "Τεχνόπολις" στο Γκάζι πριν από μερικές μέρες.

Έχοντας δει την ίδια εικόνα και άλλες παρόμοιες επανειλημμένως στο Instagram κατευθύνθηκα προς τον πάγκο με τα προϊόντα και ήδη μετά από δύο λεπτά η διάθεσή μου είχε φτάσει στα ύψη. Είναι προφανές πως μέσα από τα weekly planners και τα σημειωματάρια η Έφη στοχεύει στο να σε κάνει να αγαπήσεις όχι μόνο τον εαυτό σου (κυρίως αν είσαι κοπέλα) αλλά και την ζωή γύρω σου που τελικά μάλλον δεν είναι τόσο γκρίζα και άσχημη όσο μερικές φορές πιστεύουμε.

Η ίδια δηλώνει πως της αρέσει να κάνει τα πάντα να δείχνουν αλλιώς κι αλλιώτικα και όχι μόνο το καταφέρνει μέσω των όσων σχεδιάζει αλλά και με την γενικότερη αύρα της όταν χαίρεται που βλέπει μία κοπέλα να κρατάει τα καρτ ποστάλ της από το ένα χέρι και από το άλλο έναν τόμο με τις αρχές της χημείας.

Παρόλο που έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με το beauty για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής σου, η συμβουλή που έχει να δώσει είναι πως δείχνεις πιο όμορφη είναι να χαμογελάς και να έχεις πάθος για ότι κάνεις.

Λόγια της που μπορούν να σε βοηθήσουν: Να περνάς καλά μόνη σου. Να χαίρεσαι την παρέα σου. Να σε θαυμάζεις για όσα μικρά και καθημερινά μπορείς να καταφέρεις. Και κατά τη γνώμη μου, κανένα καλλυντικό δεν συγκρίνεται με την αγάπη.

Όταν αγαπάς και αγαπιέσαι, αυτό αντανακλάται στο πρόσωπο αλλά και στο σώμα σου.

Πάντα υπάρχει κι ένα καλό πίσω από μια δύσκολη ιστορία, στιγμή, κατάσταση.

Όταν πιστεύεις ότι μπορείς να αλλάξεις τον κόσμο με τη θετική σου σκέψη, τότε δεν θα περπατάς απλώς, θα πετάς!