Instagram/nude_yogagirl
Instagram/nude_yogagirl
ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ

Γυναίκες απ' όλο τον κόσμο μοιράζονται γυμνές φωτογραφίες τους κάνοντας γιόγκα και στέλνουν ένα πολύ ισχυρό μήνυμα


Θα δοκιμάζατε να κάνετε γιόγκα χωρίς ρούχα; Και αν ναι, θα είχατε το θάρρος να μοιραστείτε μια φωτογραφία σας; 

Πρόκειται για ένα από τα πιο εντυπωσιακά, καλαίσθητα, yoga friendly και body positive accounts που κυκλοφορούν στο Instagram το οποίο γνωρίζουν οι περισσότεροι φαν της γιόγκα γνωρίζουν και ακολουθούν. Ο λόγος για το @nude_yogagirl, έναν λογαριασμό του οποίου η κάτοχος ανεβάζει φωτογραφίες της κάνοντας γιόγκα, γύμνη.

Φυσικά το κάνει τόσο άρτια και φωτογραφίζεται τόσο αριστοτεχνικά ώστε το αποτέλεσμα να μην αποκαλύπτει κανένα από τα επίμαχα σημεία του σώματός της και, ταυτόχρονα να πληροί τα σταντάρ υψηλής αισθητικής.

 

 

Τροφοδοτεί καθημερινά το κοινό της με φωτογραφίες που μοιάζουν με έργα τέχνης και δείχνουν την αγάπη και την αφοσίωση της στη γιόγκα, δείχνοντας την ίδια σε όλων των ειδών τις στάσεις. 

 

 

Το μόνο που γνωρίζουμε για την κάτοχο του λογαριασμού η οποία παραμένει ανώνυμη, είναι πως πρόκειται για ένα μοντέλο 26 ετών. Σύμφωνα μάλιστα με συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα, κάνει χρήση photoshop μόνο σε σημεία που θα θεωρούνταν μη αποδεκτά από το Instagram ωστε να «κατεβάσει» τη φωτογραφία της, όπως οι θηλές

 

 

Πέρα από όλα αυτά όμως, ούσα ενεργή στο κίνημα του body postitive, έχει βάλει στόχο να αποδείξει ότι όλα τα σώματα είναι όμορφα, πως η γιόγκα δεν είναι μόνο για γυναίκες χωρίς επιπλέον κιλά και, φυσικά, πόσο σημαντικό είναι να αποδέχεσαι και να εκτιμάς τον εαυτό σου και το σώμα σου όπως ακριβώς είναι. 

 

 


«Δεν έχει σημασία η εμφάνιση. Όλοι μπορούν να δουν ατέλειες πάνω τους και να νιώθουν ότι ο εαυτός τους δεν τους αρέσει», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της. «Με το λογαριασμό μου στο Instagram θέλω να εμπνεύσω τον κόσμο, ώστε να συνειδητοποιήσει ότι κάθε σώμα είναι όμορφο και μπορεί να κάνει εκπληκτικά πράγματα». 

 

 

Έτσι με το hashtag #NYGyoga, καλεί όλες τις γυναίκες να μοιραστούν φωτογραφίες με εκείνες να κάνουν γιόγκα γυμνές δείχνοντας ότι η αυτοπεποίθηση, η δύναμη και η ικανότητα δεν είναι θέμα βάρους, αλλά θέμα τρόπου σκέψης, πίστης στον εαυτό μας και ισχυρής θέλησης. 

Έτσι, εδώ και κάποιους μήνες, γυναίκες όλων των εθνικοτήτων ανεβάζουν τις δικές τους φωτογραφίες, άλλες σε πιο απλές, άλλες σε πιο περίπλοκες στάσεις της γιόγκα. Όλες όμως έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Είναι γυμνές και όμορφες.