Γωγώ Μαστροκώστα-Τραϊανός Δέλλας

Η 16χρονη κόρη της Γωγώς Μαστροκώστα και του Τραϊανού Δέλλα στην πρώτη της solo δημόσια εμφάνιση

Η κόρη της Γωγώς Μαστροκώστα και του Τραϊανού Δέλλα, Βικτώρια, έδωσε το «παρών» στην επίδειξη μόδας της σχεδιάστριας Irene Angelopoulos, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Athens Fashion Week.

Η 34η Athens Fashion Week «έριξε» αυλαία με το πιο up tempo fashion show της σχεδιάστριας Irene Angelopoulos, το οποίο στήριξε το σωματείο «Δεν Υπάρχουν Άνθρωποι Με Ειδικές Ανάγκες Μόνο Άνθρωποι» (ΔΥΑΜΕΑ)!

Ένα διαφορετικό catwalk παρακολούθησαν όσοι έδωσαν το παρών στο φαντασμαγορικό fashion show της σχεδιάστριας Irene Angelopoulos, στα πλαίσια της 34ης Athens Fashion Week στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου, όπου παρουσίασε τη νέα της συλλογή S/S’24 «The Journey» Haute Couture & Bridal Collection.

Το «παρών» έδωσε και η Βικτώρια Δέλλα, η 16χρονη κόρη της Γωγώς Μαστροκώστα και του Τραϊανού Δέλλα, η οποία σπάνια κάνει δημόσιες εμφανίσεις.

H Γωγώ Μαστροκώστα και ο Τραϊανός Δέλλας έχουν πολλά χρόνια κοινής πορείας και έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη, τη 16χρονη Βικτώρια. Το ζεύγος διατηρεί πάντα χαμηλούς τόνους και δεν κάνει συχνά κοσμικές εμφανίσεις.

Η Βικτώρια Δέλλα παρακολούθησε την επίδειξη μόδας της σχεδιάστριας Irene Angelopoulos και πόζαρε για τους φωτογράφους με ένα total black σύνολο.

Συγκεκριμένα, η κόρη της Γωγώς Μαστροκώστα και του Τραϊανού Δέλλα φορούσε ένα μαύρο μίνι φόρεμα, ο οποίο συνδύασε με μαύρες slingback γόβες με χαμηλό τακούνι και από πάνω είχε ρίξει στους ώμους της ένα μαύρο πανωφόρι. Κομψή και μίνιμαλ, η Βικτώρια Δέλλα έδωσε το απαραίτητο inspo για μια ανεπιτήδευτα classy εμφάνιση.

Δείτε την κόρη της Γωγώς Μαστροκώστα και του Τραϊανού Δέλλα:

NDP Photo Agency
NDP Photo Agency