Σον Κόνερι

3 χρόνια χωρίς τον Σον Κόνερι -Η τρυφερή αφιέρωση της εγγονής του και η φωτογραφία από τα νιάτα του

Τρία χρόνια συμπληρώθηκαν από τον θάνατο του Σον Κόνερι, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 31 Οκτωβρίου του 2020, σε ηλικία 90 ετών.

Ο εμβληματικός Σκωτσέζος ηθοποιός ήταν ο πρώτος και κατά πολλούς ο καλύτερος «Τζέιμς Μποντ». Mε αφορμή την επέτειο του θανάτου του, η εγγονή του Σον Κόνερι έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram.

H Σάσκια Κόνερι δημοσίευσε στο Instagram μία φωτογραφία από το παρελθόν, όπου ο Σον Κόνερι ήταν στα νιάτα του και κρατούσε την εγγονή του όταν ήταν μωρό με φόντο τη θάλασσα.

«Πέρασαν 3 χρόνια, αλλά η αγάπη μου για σένα δεν θα σβήσει ποτέ. Σε σκέφτομαι, μου λείπεις και σε αγαπώ καθημερινά» σημείωσε η Σάσκια Κόνερι.

3 χρόνια χωρίς τον Σον Κόνερι -Η τρυφερή αφιέρωση της εγγονής του και η φωτογραφία από τα νιάτα του

Για όσους δεν γνωρίζουν η Σάσκια Κόνερι είναι η θετή εγγονή του Σον Κόνερι. Ο πατέρας της δεν είναι ο μοναχογιός του εμβληματικού ηθοποιού, Τζέισον Τζόσεφ, τον οποίο απέκτησε με την πρώτη του γυναίκα, Νταϊάν Σιλέντο, αλλά ο θετός γιος του, Στεφάν.

Ο Στεφάν είναι το ένα από τα τρία παιδιά της Μισελίν Ροκμπρίν, από τους δύο προηγούμενους γάμους της. Με τον Σον Κόνερι παντρεύτηκε το 1975 και ήταν μαζί μέχρι τον θάνατό του, μεγαλώνοντας ουσιαστικά μαζί τα τέσσερα παιδιά τους.

Δείτε τον Σον Κόνερι στα νιάτα του με την εγγονή του: