Τα ζώδια που θα σε προδώσουν σίγουρα

Τα 3 ζώδια που φημίζονται για «πισώπλατα χτυπήματα» -Δεν είναι πιστοί, θα σας προδώσουν σίγουρα

Έχετε σκεφτεί ποτέ πως αν κάποιος φίλος πρόδιδε την εμπιστοσύνη σας είναι πιθανό να οφείλεται στο ζώδιό του;

Κάθε ζώδιο έχει τα δικά του χαρακτηριστικά, τα οποία καθορίζουν τις κινήσεις του, ιδίως τη φήμη του.

Έτσι, όταν σκέφτεστε ποια ζώδια είναι πιο πιθανό να σας προδώσουν, υπάρχει μια καλή πιθανότητα να έχετε ήδη τουλάχιστον ένα ή δύο ζώδια στο μυαλό σας, τα οποία έχουν μια «κακή φήμη».

Στην περίπτωση της προδοσίας, μια αστρολόγος δίνει απαντήσεις στο Bustle και αποκαλύπτει τα τρία ζώδια που είναι πιθανό να σε προδώσουν. Όπως λέει, αυτό οφείλεται στον κυβερνήτη πλανήτη κάθε ζωδίου.

Αυτά τα 3 ζώδια φημίζονται για τα «πισώπλατα χτυπήματα»

Κριός

Ο Κριός δίνει συχνά προτεραιότητα στο εγώ. Είναι πολύ φιλόδοξος ανταγωνιστικός και πάντα προσπαθεί να βρίσκεται στην κορυφή. Εξαιτίας αυτών μπορεί να σας προδώσει γρήγορα εάν αισθάνεται ότι απειλείται η κυριαρχία του. «Ο Κριός μπορεί να είναι πολύ πιστός, αλλά αν αισθάνεται ότι απειλείται, ίσως χρειαστεί να προσέχετε για αιφνιδιαστικές πισώπλατα επιθέσεις του και τρικλοποδιές», λέει η αστρολόγος Stina Garbis στο Bustle.

Δίδυμος

Εάν είστε εξοικειωμένοι με την αστρολογία, δεν σας εκπλήσσει που σε αυτή τη λίστα βρίσκεται και ο Δίδυμος. Οι Δίδυμοι κυβερνώνται από τον Ερμή, για τον οποίο η Garbis λέει ότι «μπορεί να είναι ένας μικρός διάβολος που αγαπά το δράμα». Οι Δίδυμοι είναι πολύ προσαρμοστικοί και έχουν την ικανότητα να κάνουν παρέα με όλους, αλλά μην ξεχνάτε πως φημίζονται για τη διπροσωπία τους, επομένως, μπορεί να τον θεωρείτε πιστό φίλο σας, κατά βάθος όμως εκείνος να έχει κάνει κόμμα με τους εχθρούς σας.

Σκορπιός

Από όλα τα ζώδια αυτής της λίστας, ο Σκορπιός έχει περισσότερο ενδιαφέρον επειδή η προδοσία του μπορεί να χτυπήσει πολύ πιο σκληρά από τον Κριό ή τους Διδύμους. «Αν αναστατώσετε έναν Σκορπιό, τότε ίσως χρειαστεί να προσέχετε τα νώτα σας», λέει η αστρολόγος, ωστόσο, ο Σκορπιός δεν θα επιτεθεί αν δεν τον προκαλέσετε. Έτσι, όταν πρόκειται για προδοσία, υπάρχει πάντα ένας λόγος για τον Σκορπιό και αν φτάσει στο σημείο να σας «την φέρει πισώπλατα» είναι πολύ πιθανό να έχετε κάνει εσείς το πρώτο βήμα.