Φωτογραφία: Shutterstock

5 ζευγάρια ζωδίων που κάνουν το πιο εκρηκτικό σεξ μαζί

Όπως αναφέρουν συχνά οι αστρολόγοι, υπάρχουν κάποιοι συνδυασμοί ζωδίων που αν βρεθούν μαζί δημιουργούν «αστρικές εκρήξεις» και ναι, πρόκειται για τα ζώδια τα οποία όταν βρεθούν ερωτικά έχουν τρομερή χημεία.

Όπως υποστηρίζουν οι αστρολόγοι υπάρχει τρομερή χημεία μεταξύ των ζωδίων της γης και του νερού, καθώς και μεταξύ των ζωδίων της φωτιάς και του αέρα, δεν είναι όμως μόνο αυτό.

Τι καθορίζει με ποιον θα ταιριάζετε στο κρεβάτι; «Έχοντας τον Ήλιο σας στο ίδιο στοιχείο με τον Ήλιο του συντρόφου σας εξασφαλίζετε ότι η αίσθηση του εαυτού σας θα λειτουργήσει με παρόμοιο τρόπο», λέει ο αστρολόγος A.M. Penn στο Bustle και συνεχίζει:

«Τα ζώδια της φωτιάς είναι πολύ ζωηρά, τα ζώδια του αέρα είναι αναλυτικά, τα ζώδια του νερού είναι συναισθηματικά και τα ζώδια της γης είναι πρακτικά», λέει.

Αυτά τα χαρακτηριστικά μπορεί να μην φαίνονται αμέσως ότι θα έχουν σχέση με τη σεξουαλική σύνδεση, αλλά είναι θεμελιώδη. Έχοντας ένα ζώδιο του ίδιου στοιχείου βοηθά τα ζευγάρια να κατανοήσουν καλύτερα ο ένας τον άλλον και να είναι πιο συμπονετικοί ο ένας προς τον άλλο.

Οι πιο εκρηκτικοί συνδυασμοί ζωδίων

Κριός -Υδροχόος

«Ο Κριός είναι παρορμητικός και είναι πρόθυμος να δοκιμάσει οτιδήποτε νέο σεξουαλικά ονειρεύεται ο Υδροχόος», λέει η Lisa Barretta, αστρολόγος και συγγραφέας του Conscious Ink. Αλλά η εξερεύνηση δεν είναι το μόνο για το οποίο συμφωνούν αυτά τα δύο ζώδια. «Και τα δύο αυτά ζώδια είναι σε θέση να απολαύσουν το σεξ για χάρη του σεξ και να μην απαιτούν πάρα πολλά συναισθηματικά ο ένας από τον άλλο», προσθέτει.

Ταύρος -Καρκίνος

Το αίσθημα ασφάλειας είναι ένα κρίσιμο συστατικό για να απολαύσετε μια σεξουαλική εμπειρία και ο Ταύρος με τον Καρκίνο είναι δύο ζώδια που πραγματικά κάνουν κλικ σε αυτόν τον παράγοντα. «Είναι συμβατοί σεξουαλικά, καθώς η σεξουαλική τους απόλαυση εξαρτάται από το να αισθάνονται ασφαλείς μεταξύ τους», λέει η Barretta. «Ο Ταύρος είναι ένας πολύ αισθησιακός εραστής, κάτι που αποτελεί καλό οιωνό για την ευαίσθητη φύση του Καρκίνου», λέει.

Δίδυμος -Παρθένος

Δεν πρέπει κάθε σεξουαλική σχέση να σημαίνει μεγάλες, παθιασμένες συνευρέσεις. Μερικές φορές, θέλετε απλώς να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας και στη συνέχεια να επιστρέψετε στο δικό σας πράγμα. Η σεξουαλική συμβατότητα μεταξύ Διδύμων και Παρθένου είναι εντυπωσιακή. «Διεγείρουν ο ένας τον άλλον σεξουαλικά και δεν υπεραναλύουν τα πάντα.

Σκορπιός -Καρκίνος

«Ο συνδυασμός Σκορπιού και Καρκίνου είναι ο πιο σεξουαλικά συμβατός συνδυασμός ζωδίων», λέει η Narayana Montufar, ανώτερη αστρολόγος για Horoscope.com και Astrology.com. «Εκτός από το να μοιράζονται το στοιχείο του νερού, τα δύο ζώδια σχετίζονται με ενέργειες που παίζουν σημαντικό ρόλο στη σεξουαλική χημεία» λέει. Δεδομένου ότι ο Σκορπιός κυβερνάται από τον Άρη (τον πλανήτη της σεξουαλικής επιθυμίας) και ο Καρκίνος κυβερνάται από το φεγγάρι (τον κυβερνήτη του συναισθηματικού βασιλείου), αυτά τα δύο συνδυάζουν σεξουαλική σύνδεση και συναισθηματική σύνδεση, λέει η Montufar, γεγονός που δημιουργεί ένα σούπερ σέξι συνδυασμό.

Τοξότης -Τοξότης

Ενώ μερικές φορές τα αντίθετα προσελκύουν, μερικοί άνθρωποι αναζητούν σεξουαλικούς συντρόφους που είναι ακριβώς σαν αυτούς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δύο Τοξότες κάνουν το πιο εκρηκτικό σεξ. «Οι δύο Τοξότες είναι σεξουαλικά συμβατοί επειδή απολαμβάνουν το σεξ για χάρη του σεξ και τους αρέσει η ελευθερία χωρίς δεσμεύσεις», λέει η Barretta.