Άγγελος Λάτσιος

Άγγελος Λάτσιος: Η φωτογραφία με τη μικρή του αδερφή Μαρίνα από τα γενέθλιά της

Ο Άγγελος Λάτσιος είναι πολύ δεμένος με τα αδέρφια του.

Ο Άγγελος Λάτσιος, γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου είναι αρκετά ενεργός στα social media και μάλιστα δίνει στους διαδικτυακούς του φίλους διαρκώς μια εικόνα από την καθημερινότητά του.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει τον Άγγελο Λάτσιο να περνά ευχάριστες στιγμές με τα αδέρφια του και μάλιστα έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στην μικρή του αδερφή Μαρίνα.

Ο μοναχογιός της Ελένης Μενεγάκη, είναι σε σχέση με την κόρη της Δωροθέας Μερκούρη, Γαία και οι δυο τους έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στην μικρή Μαρίνα αφού δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει να ανεβάζουν φωτογραφίες μαζί της στα Insta stories τους.

Η Μαρίνα είναι η κόρη της Ελένης Μενεγάκη από τον γάμο της με τον Μάκη Παντζόπουλο. Η μικρή Μαρίνα είναι ίδια η μαμά της και ο Άγγελος Λάτσιος, σαν μεγαλύτερος αδερφός, φαίνεται να την έχει υπό την προστασία του.

Σε αναρτήσεις του στα social media συχνά δημοσιεύσει φωτογραφίες μαζί της και μια από αυτές ήταν και εκείνη από τα γενέθλιά της. Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε από τον ίδιο σε Instagram Story.

Δείτε τη φωτογραφία εδώ:

Instagram/ @aggelos_latsios