Ο Γιάννης Τσεκλένης με τη Σοφία Κοκοσαλάκη και τον Άγγελο Μπράτη

Ο Άγγελος Μπράτης με τον Γιάννη Τσεκλένη και τη Σοφία Κοκοσαλάκη -Η συγκινητική ανάρτηση του σχεδιαστή

Ο Άγγελος Μπράτης με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram απέδωσε φόρο τιμής στον Γιάννη Τσεκλένη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την περασμένη Τετάρτη, αφήνοντας φτωχότερο τον κόσμο της μόδας.

Στη φωτογραφία βλέπουμε τον Άγγελο Μπράτη με τον Γιάννη Τσεκλένη, καθώς μια ακόμα δημιουργό που «έφυγε» πριν από λίγους μήνες από ζωή, τη μοναδική Σοφία Κοκοσαλάκη.

Και οι δύο σχεδιαστές κατάφεραν να ξεπεράσουν τα εγχώρια σύνορα και χάρη στη δημιουργικότητά τους προώθησαν την ελληνική ταυτότητα και αισθητική σε διεθνές επίπεδο.

«Αντίο Κε. Τσεκλένη... Θα είμαι πάντοτε ευγνώμων που σας γνώρισα και συνεργάστηκα μαζί σας. Ένας άνθρωπος πολυτάλαντος με βαθιά γνώση γύρω από τη μόδα σε κάθε επίπεδο. Γενναιόδωρος και ανοιχτόμυαλος πέρα από κάθε σύνορο. Τον πίνακα που μου χαρίσατε θα τον προσέχω και κάθε φορά που θα τον κοιτάζω θα μου θυμίζει εσάς ως Άνθρωπο και την δημιουργική σας δύναμη» έγραψε ο Άγγελος Μπράτης στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία του 2017.

Ο Γιάννης Τσεκλένης και η Σοφία Κοκοσαλάκη σημάδεψαν ανεξίτηλα τον χώρο της μόδας, αφήνοντας πίσω τους μια σπουδαία πορεία, εμπνέοντας με τη σχεδιαστική ιδιοφυΐα τους κάθε ανερχόμενο, αλλά και καταξιωμένο δημιουργό.