Ακης Πετρετζίκης: Οι φωτογραφίες από την βάφτιση της κόρης τους

Ακης Πετρετζίκης: Οι φωτογραφίες από τη βάφτιση της κόρης του

Ο Άκης Πετρετζίκης και η σύζυγός του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, βάφτισαν το Σάββατο την κόρη τους και το όνομα που της έδωσαν είναι Ακυλίνα.

Η αποκάλυψη της βάφτισης αλλά και του ονόματός που έδωσαν στη νεοφώτιστη ήρθε από τον ίδιο τον Άκη Πετρετζίκη, ο οποίος δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram φωτογραφίες από την τελετή και τους πάγκους με τα γλυκίσματα, έξω από την εκκλησία.

Το μυστήριο τελέστηκε σε ένα καταπράσινο κτήμα στο Κορωπί και αγαπημένα πρόσωπα της οικογένειας έδωσαν το «παρών».

Ακης Πετρετζίκης: Οι φωτογραφίες από την βάφτιση της κόρης τους

Τώρα, μετά τις κλεφτές ματιές που έριξαν οι διαδικτυακοί φίλοι του Άκη Πετρετζίκη στη βάφτιση της μικρής Ακυλίνας, ο chef δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών με εκείνον, τη σύζυγό του, τον γιο τους, την κόρη τους και τον νονό της Ακυλίνας.

Ο Άκης Πετρετζίκης και ο μικρός Αχιλλέας φόρεσαν το ίδιο σύνολο ένα λευκό πουκάμισο με ένα γιλέκο με ιδιαίτερο print στην πλάτη, η μικρή Ακυλίνα ένα λευκό φόρεμα με δαντέλα και ροζ κορδέλα, ενώ η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ φόρεσε ένα ροζ φόρεμα με λαμπερές λεπτομέρειες.

Στη λεζάντα της δημοσίευσης ο Άκης Πετρετζίκης έγραψε: «27 Σεπτεμβρίου είναι η γιορτή της Αγίας Ακυλίνας... Εκείνη την ημέρα βαφτίσαμε τον γιόκα μας και παντρευτήκαμε! Ευχόμαστε η πριγκιπισσούλα μας να είναι υγιής και καλότυχη! Για όλα τα υπόλοιπα θα φροντίσουν ο μπαμπάς και ο νονός.»

Φωτογραφία: Instagram/@akis_petretzikis