Αλέν Ντελόν

O Aλέν Ντελόν με τους δύο γιους του και τις δύο εγγονές του -Η φωτογραφία από το χριστουγεννιάτικο τραπέζι

O Αλέν Φαμπιάν Ντελόν δημοσίευσε στο Ιnstagram οικογενειακές φωτογραφίες με τον διάσημο πατέρα του, Αλέν Ντελόν, που έγραψε ιστορία στον κινηματογράφο.

Ο 29χρονος γιος του μεγάλου γόη του σινεμά, Αλέν Ντελόν, έκανε μια ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, με φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζεται ο ίδιος με τον πατέρα του, Αλέν Ντελόν, τον αδελφό του, Άντονι Ντελόν και τις δύο ανιψιές του, Λου και Λιβ Ντελόν.

Ολοι μαζί τρώνε για τα Χριστούγεννα και υψώνουν τα ποτήρια τους για να ευχηθούν χρόνια πολλά στους θαυμαστές του 88χρονου Αλέν Ντελόν. Σημειώνουμε ότι από την οικογενειακή φωτογραφία λείπει η κόρη του Αλέν Ντελόν, Ανούσκα.

O Aλέν Ντελόν με τους δύο γιους του και τις δύο εγγονές του στο εορταστικό τραπέζι

Σπάνιες φωτογραφίες του Αλέν Ντελόν δημοσιεύτηκαν στο Instagram με τον διάσημο ηθοποιό να απολαμβάνει το εορταστικό τραπέζι με τους δύο γιους του, Αλέν Φαμπιάν και Άντονι. Στις φωτογραφίες βλέπουμε και τις δύο κόρες του Άντονι Ντελον, την 27χρονη Λου και την 22χρονη Λιβ.

Το 1964, ο Αλέν Ντελόν παντρεύτηκε τη Ναταλί Μπαρτελεμί και απέκτησαν έναν γιο, τον Άντονι. Μετά τον χωρισμό τους, το 1987 ο Αλέν Ντελόν γνώρισε την κατά πολύ νεότερή του, Ροζαλί Βαν Μπρέμεν, ένα γοητευτικό μοντέλο από την Ολλανδία. Την ερωτεύτηκε πολύ, την παντρεύτηκε, απέκτησαν δυο παιδιά, την Ανούσκα και τον Αλέν Φαμπιάν. Τον Οκτώβριο του 2002 χώρισαν και ήταν η πρώτη γυναίκα που τον άφησε.

Δείτε πώς είναι σήμερα ο 88χρονος Αλέν Ντελόν:

O Αλέν Φαμπιάν δίπλα στον πατέρα του, Αλέν Ντελόν: