Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου έχει γενέθλια και αποκαλύπτει την ηλικία της -«Είμαστε...Δύο Ξένοι»

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Η δημοφιλής ηθοποιός είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και δημοσιεύει πολλές φορές στιγμιότυπα από την καθημερινότητα της, από την προσωπική της ζωή αλλά και υλικό από τις συνεργασίες και τις συνεντεύξεις της.

Έτσι και σήμερα η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε μία φωτογραφία της στο Instagram στην οποία αναφέρει πως έγινε 56 ετών.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου έκλεισε τα 56 -«Με τη βιολογική μου ηλικία είμαστε…Δύο Ξένοι»

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, μεταξύ άλλων, στην ανάρτηση της αναφέρει πως με την βιολογική της ηλικία είναι «Δυο ξένοι» και μας παραπέμπει έξυπνα στο αγαπημένο σίριαλ όπου πρωταγωνιστούσε με την Εβελίνα Παπούλια και τον Νίκο Σεργιανόπουλο.

Μάλιστα προτρέπει τους followers της να ζουν την ζωή με πάθος καθώς είναι μόλις μια ανάσα.

Η ανάρτησή της

«56?!!! Ουπς, ούτε που το κατάλαβα… Παιδιά η ζωή είναι μια ανάσα, ας ρουφήξουμε κάθε στιγμή της μέχρι το μεδούλι, ας τη ζήσουμε με πάθος!!! Βέβαια η βιολογική μου με την ψυχολογική μου ηλικία είναι απλά «οι δυο ξένοι»!!! Μετά βίας αισθάνομαι 15 οπότε αυτά λέω να γιορτάσω!!», γράφει χαρακτηριστικά στην ανάρτηση και μάλιστα έχει προσθέσει και το σήμα του ζωδίου της που είναι ο Κριός.

Η ανάρτησή της έχει κερδίσει δεκάδες likes και σχόλια από τους ακόλουθούς της αλλά και συναδέλφους της με την Μαριάννα Τουμασάτου να σχολιάζει: «Χρόνια πολλά κορίτσι μου 15χρονο!».