Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου με μπεζ καπέλο

Summer throwback - H Αλεξάνδρα Παλαιολόγου με ριγέ μπικίνι και υπέροχο κορμί, 22 χρόνια πριν

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είναι μια ταλαντούχα ηθοποιός αλλά και μία ιδιαίτερα γοητευτική γυναίκα.

Η ίδια διατηρεί ένα ενεργό προφίλ στο Instagram όπου μοιράζεται με τους ακόλουθούς της στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της αλλά και φωτογραφίσεις και παλαιότερες δουλειές της στο θέατρο και την τηλεόραση.

Αυτή τη φορά, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου γύρισε το χρόνο 22 χρόνια πίσω, στο καλοκαίρι του 1999 και μοιράστηκε μια ανέμελη φωτογραφία διακοπών.

Στη φωτογραφία φαίνεται η ίδια να φορά ένα στιλάτο ριγέ μπικίνι και ένα διακριτικό μενταγιόν, ενώ το καλλίγραμο σώμα της κλέβει την παράσταση.

Μάλιστα, όπως γράφει, η φωτογραφία τραβήχτηκε στη διάρκεια των διακοπών της στις Μαλδίβες.

«Έχει θαμπώσει η φωτό, ε είναι και βγαλμένη το 1999. Είναι όμως πολύ αγαπημένη μου, γιατί οπότε την κοιτάζω ανακαλώ το πόσο όμορφα είχα περάσει στις Μαλδίβες, ταξιδεύω μαζί της», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Δείτε τη φωτογραφία.

«Δεν είχα ποτέ την αίσθηση ότι είμαι όμορφη –ούτε τώρα. Μου το λένε αλλά εγώ δεν το αισθάνθηκα ποτέ. Δεν κατάλαβα ποτέ αντιζηλίες, τρικλοποδιές, φθόνο, γιατί είχα άγνοια αυτού του πράγματος. Εκανα φίλες στο θέατρο αλλά όχι πολλές, γιατί στο θέατρο είμαστε λίγο σαν τους τσιγγάνους, μια εδώ, μια εκεί. Δύσκολα να κρατήσεις σχέσεις», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Bovary.gr.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη παρακάτω.