Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Λένα Δροσάκη/Φωτογραφία: NDP

Χώρισαν ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να ακολουθήσουν ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη μετά από τρία χρόνια σχέσης.

Σύμφωνα με τον Νίκο Γεωργιάδη στο «Πρωινό Μας», οι δυο ηθοποιοί δεν είναι πια μαζί εδώ και τρεις μήνες περίπου και μάλιστα δεν μένουν πλέον κάτω από την ίδια στέγη.

«Δεν είναι εύκολος χωρισμός. Προτεραιότητα και των δυο παραμένει ο γιος τους, Αναστάσης. Μάλιστα ακόμη παίζουν μαζί στο θέατρο, οπότε οι ισορροπίες είναι δύσκολες. Δεν είναι ένας χωρισμός που έγινε χθες. Δεν είναι μαζί εδώ και τρεις μήνες. Το ζευγάρι ήταν μαζί από τα τέλη του 2018 και το 2020 είχαν επισημοποιήσει τη σχέση τους», αποκάλυψε ο δημοσιογράφος.

Οι δυο τους εξακολουθούν να συνεργάζονται αυτή την περίοδο σε θεατρική παράσταση στο θέατρο Τέχνης.

O έρωτας του Αλέξανδρου Μπορδούμη με τη Λένα Δροσάκη

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2020 λίγο πριν υποδεχτούν στον κόσμο τον γιο τους, Αναστάση.

Σε συνέντευξή του στο Bovary το 2020 ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης είχε μιλήσει με πολύ τρυφερά λόγια για τη Λένα Δροσάκη.

«Με την Λένα (σ.σ. Δροσάκη) δεν γνωριζόμασταν. Νομίζω ότι συνέβη την κατάλληλη στιγμή. Και τώρα, ενάμιση χρόνο μετά, περιμένουμε το πρώτο μας παιδί. Μέσα από τα τραύματά μας, από όλα όσα έχουμε περάσει, τα αγκαλιάσαμε και ήρθαμε κοντά. Θέλουμε να το φτιάξουμε όλο αυτό, όχι να το χαλάσουμε. Πράγματι, κανένας δεν θα μας σκεφτόταν μαζί. Τα κανόνισε όμως η ζωή. Αλληλοσυμπληρωνόμαστε, μαθαίνουμε πολλά ο ένας από τον άλλον, χωρίς διδαχή, και το αναγνωρίζουμε.

Αν ήθελα να κάνω παιδί; Ήθελα να κάνω παιδί με την Λένα. Νομίζω ότι το γεγονός ότι ήρθε στην ζωή μου η Λένα, μετά το παιδί, πρόσφατα η καραντίνα, μας έχουν ατσαλώσει. Έχουμε γίνει πιο ισχυροί απέναντι στην σχέση μας. Από φύση έχω αισιοδοξία, είμαι θετικός άνθρωπος και συνεχίζω».

Λένα Δροσάκη, Αλέξανδρος Μουρδουμης

Και η ηθοποιός, όμως, σε συνέντευξή στον Γρηγόρη Αρναούτογλου μίλησε για το πώς γνωρίστηκε με Αλέξανδρο Μπουρδούμη και πόσο σημαντικό είναι για εκείνη το κεφάλαιο μητρότητα.

«Το πρώτο διάστημα που ήμασταν μαζί δεν βγαίναμε έξω, ήμασταν πολύ περιορισμένοι. Προσπαθούσαμε να μη δώσουμε κανένα δικαίωμα. Κάποια στιγμή γράφτηκε σε κάποιο περιοδικό και ο αδερφός μου με ρωτούσε αν είναι αλήθεια. Έπαιρνα τηλέφωνο τον Αλέξανδρο και τον ρωτούσα τι θα πω εγώ τώρα... Τους είπα ότι ισχύει αλλά ότι δεν θέλω να το συζητήσουμε τώρα. Ήμασταν τέσσερις πέντε μήνες ήδη μαζί. Όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα. Στο 11μηνο έμεινα έγκυος. Ο Αλέξανδρος στους τρεις μήνες που γέννησα με ρωτούσε πότε θα κάνουμε το δεύτερο».