Αλίκη Βουγιουκλάκη γάμος Ηλιάδης

Αλίκη Βουγιουκλάκη και Βλάσσης Μπονάτσος στον πρώτο χρόνο της σχέσης τους -Το κλικ από το 1982

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Βλάσσης Μπονάτσος έζησαν έναν μεγάλο και παθιασμένο έρωτα.

Είχαν γνωριστεί κατά τη διάρκεια της θεατρικής παράστασης «Εβίτα» και η σχέση τους, που είχε μονοπωλήσει τον Τύπο τη δεκαετία του '80, κράτησε πεντέμισι χρόνια.

Ο Βλάσσης Μπονάτσος είχε μιλήσει για την πρώτη τους γνωριμία το 1981. Τότε, εκείνος είχε επιστρέψει από την Αμερική, όπου ζούσε χρόνια και η Αλίκη Βουγιουκλάκη ετοιμαζόταν να ανεβάσει την παράσταση Εβίτα : «Ο μαέστρος της παράστασης της πιπίλαγε το μυαλό ότι ο ρόλος του Τσε Γκε Βάρα στην Εβίτα θα μπορούσε να τον κάνει μόνο ο Μπονάτσος». Η πρώτη γνωριμία έγινε πολύ τυπικά και ο Βλάσσης Μπονάτσος πήρε τον ρόλο.

Η σχέση τους άρχισε έπειτα από τέσσερις μήνες και εξελίχθηκε σε έναν μεγάλο και παθιασμένο έρωτα. Ηταν μαζί από τον Απρίλιο του 1982 μέχρι το Δεκέμβριο του 1987, σύμφωνα με τα περιοδικά της εποχής.

Μια φωτογραφία από τον Οκτώβριο του 1982 δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram o συλλέκτης Δημήτρης Αιθωμιανάκης.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είναι μαζί με τον σύντροφό της, Βλάσση Μπονάτσο και φαίνονται και οι δύο χαρούμενοι και ερωτευμένοι. Αλλωστε αυτή η φωτογραφία είναι από τον πρώτο χρόνο της σχέσης τους.

Δείτε εδώ:

Σημειώνουμε ότι η Εβίτα ανέβηκε τη σεζόν 1981-82 στο θέατρο Αλίκη και ουρές κόσμου συνωστίζονταν έξω από το θέατρο για να δουν την εθνική μας σταρ στη διάσημη ροκ όπερα που για πρώτη φορά έερχόταν στη χώρα μας.

Ηταν τόσο μεγάλη η επιτυχία, που η παράσταση μεταφέρθηκε στο θερινό θέατρο Αλίκη, το καλοκαίρι του 1982. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ομολόγησε μόνη της ότι ήταν η πρώτη φορά στην καριέρα της που κάποιος συνεργάτης, δηλαδή ο Βλάσσης Μπονάτσος, πήρε περισσότερο χειροκρότημα από αυτήν.