Η Andie MacDowell ξέρει ότι δεν θα υπήρχε τόσο «ενδιαφέρον και περιέργεια» για τα γκρίζα μαλλιά της αν ήταν άντρας

Η Andie MacDowell ξέρει ότι δεν θα υπήρχε τόσο «ενδιαφέρον και περιέργεια» για τα γκρίζα μαλλιά της αν ήταν άντρας

Φαίνεται ότι υπάρχει μια συνεχής φημολογία για τα γκρίζα μαλλιά της Andie MacDowell.

Η ίδια θα ήθελε πρώτα να ξέρετε ότι είναι ασημένια και όχι γκρίζα. Δεύτερον, θα ήθελε να ξέρετε ότι αυτό δεν θα συνέβαινε αν δεν ήταν γυναίκα.

«Για μένα είναι συναρπαστικό το γεγονός ότι είναι τέτοια η περιέργεια και το ενδιαφέρον των ανθρώπων», δήλωσε η 65χρονη MacDowell στο NewBeauty σε ένα εξώφυλλο που δημοσιεύτηκε στις 19 Μαρτίου για τη γοητεία που ασκούν τα μαλλιά της. «Νομίζω επίσης, ότι είναι σημαντικό να σταματήσουμε και να σκεφτούμε αυτό το ενδιαφέρον και την περιέργεια - γιατί δεν θα συνέβαινε αν ήμουν άνδρας. Συμβαίνει επειδή είμαι γυναίκα. Πρέπει να το δούμε αυτό. Πρέπει να εξετάσουμε γιατί υπάρχει ενδιαφέρον για το ότι έχω ασημένια μαλλιά, γιατί αν ήμουν άνδρας, δεν θα υπήρχε καμία αμφιβολία ότι έχω ασημένια μαλλιά, σωστά;».

Παρά τις συζητήσεις για τα ασημένια μαλλιά της, η MacDowell τα λατρεύει και δεν τα αλλάζει με τίποτα. Μάλιστα, λέει ότι θα ήταν ευτυχής αν είχαν γκριζάρει νωρίτερα, αλλά «φοβόταν«.

AP Images

«Τελικά πήρα το θάρρος κατά τη διάρκεια του COVID όταν το είδα με τα μάτια μου και το χρώμα του δέρματός μου», είπε. «Μόλις μεγάλωσαν, μπόρεσα να δω πώς θα ήταν το χρώμα και πραγματικά το λάτρεψα. Ήξερα ότι είχε έρθει η ώρα».

Η MacDowell δήλωσε στο PEOPLE το 2022 ότι εμπνεύστηκε από την αδελφή της όταν ήρθε η ώρα να αφήσει τα μαλλιά της στο φυσικό τους χρώμα. « Τα μαλλιά της αδερφή μου είναι εντελώς ασημί και είναι μόλις 18 μήνες μεγαλύτερη από μένα. Σκέφτηκα ότι φαινόταν πολύ πιο όμορφη. Ζήλευα», είπε.

Η πρέσβειρα της L'Oréal Paris, η οποία συνεργάζεται με την εμβληματική μάρκα ομορφιάς εδώ και τέσσερις δεκαετίες, δήλωσε επίσης στο PEOPLE τον περασμένο Νοέμβριο ότι έχει κατακλυστεί από αγάπη, απλώς και μόνο επειδή άφησε τα μαλλιά της φυσικά.

 AP Images

«Ήξερα ενστικτωδώς ότι αυτό ήταν κάτι που ήθελα να κάνω. Είμαι τόσο ευγνώμων που η L'Oréal Paris με υποστήριξε και που όλοι ήταν τόσο ευγενικοί και θετικοί μαζί μου. Η ανταπόκριση ήταν πολύ ωραία», δήλωσε στο PEOPLE στη γιορτή της L'Oréal Paris Women of Worth στο Λος Άντζελες τον Νοέμβριο. «Είμαι απλά ευγνώμων που οι άνθρωποι με αφήνουν να είμαι το άτομο που είμαι χωρίς να με αμφισβητούν. Νομίζω ότι συμφωνούν επίσης ότι τα ασημένια μαλλιά μάλλον μου ταιριάζουν».