Φάνης Μουρατίδης και Μαρία Παπαχαραλάμπους

H Άννα Mαρία Παπαχαραλάμπους στην πρεμιέρα του συζύγου της, Φάνη Μουρατίδη -Ντυμένη στα λευκά

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους ήταν στην θεατρική πρεμιέρα του συζύγου της, Φάνη Μουρατίδη, που πρωταγωνιστεί στην «Μήδεια» του Ευριπίδη.

Η Μήδεια του Ευριπίδη παρουσιάζεται σε μεγάλη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, με την Μαρία Κίτσου στο ρόλο της Μήδειας και τον Φάνη Μουρατίδη στο ρόλο του Ιάσονα, σε σκηνοθεσία της Λέας Μαλένη.

Η Μήδεια αναδείχτηκε από τον Ευριπίδη σε διαχρονικό σύμβολο της αιώνιας μάχης ανάμεσα στα δύο φύλα. Μια τραγωδία πάθους, ένα εναλλασσόμενο παιχνίδι ισορροπίας μεταξύ ζωής και θανάτου, με άξονα και επίκεντρο τον έρωτα. Μια τραγική ιστορία που έμεινε διαχρονική στους αιώνες.

H Αννα Mαρία Παπαχαραλάμπους στην πρεμιέρα του συζύγου της, Φάνη Μουρατίδη -Ντυμένη στα λευκά

Η «Μήδεια» το Ευριπίδη είχε χθες, 8 Ιουλίου, πρεμιέρα στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας και δεν θα μπορούσε να μην είναι παρούσα η σύζυγος του Φάνη Μουρατίδη, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Φωτογραφία: NDP photo agency

Η ηθοποιός έκανε ένα total white look με παντελόνι και τοπ και επέλεξε χρυσά κοσμήματα για την εμφάνισή της.

Το αγαπημένο ζευγάρι μετά το τέλος της παράστασης πόζαρε αγκαλιασμένο στους φωτογράφους.

 Φωτογραφία: NDP photo agency

Η Άννα Μαρία Παπαχαράλαμπους έχει μιλήσει στο Bovary.gr και έχει σημειώσει για οτν γάμο της: «Οταν γνωρίστηκα με τον Φάνη, σαν να αισθάνθηκα ότι κάτι άλλο θα συμβεί. Πρέπει όμως να πω ότι γενικά δεν πιστεύω ούτε στο «πάντα» ούτε στο «ποτέ» αλλά ούτε στο «ο άνθρωπος της ζωής μου» (ή μήπως το φοβάμαι;). Θεωρώ ότι δεν ξέρεις τι γίνεται αύριο. Σε κάθε σχέση οι άνθρωποι μεγαλώνουν ταυτόχρονα και παράλληλα και το ζήτημα είναι να μπορούν να συνυπάρχουν. Κανένας γάμος, κανένα χαρτί δεν μπορούν να σου βεβαιώσουν ότι για μια ζωή τα πράγματα θα είναι έτσι. Αν και με έχουν κατηγορήσει γι΄αυτά που λέω, ότι δηλαδή κάτι δεν πάει καλά στον γάμο μου, που δεν ισχύει, εγώ αυτά πιστεύω κι αυτά λέω. Εχω καταλάβει ότι δεν αρέσει να λες τη γνώμη σου, αν δεν συμφωνεί με τους άλλους.

 Φωτογραφία: NDP photo agency
 Φωτογραφία: NDP photo agency