Η Αντιγόνη Κουλουκάκου

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Τόπλες στον καθρέπτη της, φορώντας μόνο το εσώρουχό της

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου έδειξε στους φαν για ακόμη μια φορά το σώμα της και έστειλε ένα μήνυμα μέσα από τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram.

Η ηθοποιός, Αντιγόνη Κουλουκάκου, συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες με μπικίνι, με κομψά σύνολα, αλλά και πιο καλλιτεχνικές, σαν να είναι βγαλμένες από εξώφυλλο περιοδικού.

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου έχει εξαιρετική αίσθηση του στιλ ενώ με την καριέρα της στο μόντελινκ γνωρίζει ακριβώς τις φωτογραφίες που την κολακεύουν και αναδεικνύουν το σώμα της.

Αυτή τη φορά η Αντιγόνη Κουλουκάκου δημοσίευσε μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει μπροστά στον καθρέπτη του σπιτιού της, τόπλες, φορώντας μόνο το κάτω μέρος του εσωρούχου της.

Αυτή τη φωτογραφία την είχε ξαναδημοσιεύσει ωστόσο, όπως έγραψε η ίδια, ένα σχόλιο την έκανε να έρθει σε δύσκολη θέση και να την διαγράψει.

Τελικά δεν άφησε αυτό το σχόλιο να την επηρεάσει, έτσι, την δημοσίευσε ξανά και οι διαδικτυακοί της φίλοι ενθουσιάστηκαν με τη γυμνή φωτογραφία της, μια φωτογραφία που φανερώνει το πόσο καλλίγραμμο σώμα έχει η Αντιγόνη Κουλουκάκου.

Δείτε την τόπλες φωτογραφία της Αντιγόνης Κουλουκάκου

Φωτογραφία: Instagram/ @antigonekouloukakos