Αντζελίνα Τζολί

Summer reading -Η Αντζελίνα Τζολί μοιράζεται μια σπάνια φωτογραφία με τις κόρες της να διαβάζουν

Η Αντζελίνα Τζολί δημιούργησε πρόσφατα λογαριασμό στο Instagram και σήμερα μετρά κάτι περισσότερο από 10 εκατομμύρια ακόλουθους.

Μάλιστα, η πρώτη της ανάρτηση αφορούσε το Αφγανιστάν και την εφιαλτική πραγματικότητα που βιώνουν οι κάτοικοί του λόγω της ανάληψης της εξουσίας από τους Ταλιμπάν.

«Αυτή τη στιγμή, ο κόσμος στο Αφγανιστάν χάνει τη δυνατότητά του να επικοινωνήσει μέσα από τα social media και να εκφραστεί ελεύθερα, γράφει μεταξύ άλλων η Τζολί στη λεζάντα της ανάρτησης. «Έτσι αποφάσισα να φτιάξω προφίλ στο Instagram για να μοιραστώ εγώ την ιστορία τους στον κόσμο και να γίνω η φωνή όσων παλεύουν ανά τον πλανήτη για τα βασικά τους δικαιώματα».

Η Αντζελίνα Τζολί είναι γνωστή για το φιλανθρωπικό της έργο ως Πρέσβειρα Καλής Θέλησης του ΟΗΕ και όχι μόνο, και είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε τέτοια ζητήματα.

Πρόσφατα, πάντως, έκανε μια εξαίρεση και μοιράστηκε ένα πιο προσωπικό στιγμιότυπο και συγκεκριμένα τις δύο κόρες της που διαβάζουν.

Στην πρώτη φωτογραφία φαίνεται η 16χρονη Ζαχάρα, η οποία διαβάζει το The Bluest Eye (Γαλάζια μάτια) της αφροαμερικανής συγγραφέα, καθηγήτριας και ακτιβίστριας Τόνι Μόρισον .

Στη δεύτερη, η 15χρονη Σιλό διαβάζει το The Dark Lady, το πρώτο βιβλίο για εφήβους του Βρετανού ράπερ, δημοσιογράφου και ακτιβιστή Akala.

«Το τέλος του καλοκαιρινού διαβάσματος. Αυτά είναι μερικά από τα αγαπημένα μας εδώ στο σπίτι. Θα ήθελα να μάθω τα δικά σας» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Δείτε τη φωτογραφία.