Ασλεϊ Γκράχαμ

Η Άσλεϊ Γκράχαμ ποζάρει με εσώρουχα σε εξώφυλλο που αποθεώνει τις πιο σέξι γυναίκες του κόσμου

To διάσημο plus size μοντέλο, Ασλεϊ Γκράχαμ, ποζάρει στο εξώφυλλο του περιοδικού Maxim που αποθεώνει τις 100 πιο σέξι γυναίκες του πλανήτη.

H 35χρονη Άσλει Γκράχαμ φωτογραφήθηκε με μπεζ εσώρουχα για το τεύχος Μάϊου/Ιουνίου του περιοδικού «Μaxim». Τόσο το γνωστό περιοδικό όσο και η ίδια δημοσίευσαν φωτογραφίες στο Instagram από την φωτογράφιση που έκανε το διάσημο μοντέλο για το Maxim.

Το περιοδικό Maxim σημειώνει για την Άσλεϊ Γκράχαμ: «H βασίλισσα των καμπύλων είναι υπέροχη και αποτελεί πηγή έμπνευσης: είτε ποζάρει για λαμπερές φωτογραφίσεις όπως αυτή του Maxim, είτε κάνει εμφανίσεις που τραβούν την προσοχή στο κόκκινο χαλί».

Η Άσλεϊ Γκράχαμ ποζάρει με εσώρουχα σε εξώφυλλο που αποθεώνει τις πιο σέξι γυναίκες του κόσμου

Ως το διασημότερο plus size supermodel στον κόσμο, η Άσλεϊ Γκράχαμ είναι μια δυνατή φωνή του body positivity κινήματος του 21ου αιώνα. Είναι πανέμορφη, με αισθησιακές καμπύλες, μεγάλο χαμόγελο και πολλή αυτοπεποίθηση.

Η Άσλει Γκράχαμ είναι η γυναίκα που θέλησε να αλλάξει τα πρότυπα της ομορφιάς και της μόδας και τα κατάφερε. Από τότε που εμφανίστηκε στο προσκήνιο, ο κόσμος της μόδας άλλαξε για πάντα. Η ίδια έχει μιλήσει για την αυτοπεποίθηση και έχει ζητήσει από τις νέες γυναίκες με καμπύλες να αγαπήσουν το σώμα τους, την μοναδικότητα τους και να αισθανθούν άνετες και χαρούμενες.

Δείτε τη φωτογράφιση που έκανε για το Maxim, σε ένα τεύχος που συγκέντρωσε τις 100 πιο σέξι γυναίκες του πλάνήτη.

Χαρούμενη μαμά τριών παιδιών, διάσημο μοντέλο και μια από τις γυναίκες με τη δυνατότερη φωνή σε ζητήματα που αφορούν το body positivity, η Ασλει Γκράχαμ προωθεί ένα υγιές πρότυπο που θέλει κάθε άνθρωπο να αγαπά το σώμα του και να το φροντίζει.

Δείτε το ποστ που έκανε η ίδια στο Instagram: