Μίζερα ζώδια

Aυτά είναι τα 4 πιο μίζερα ζώδια -Γκρινιάζουν για τα πάντα, είναι αρνητικοί και κακότροποι

Σύμφωνα με την αστρολογία υπάρχουν τέσσερα ζώδια που έχουν τάση να γκρινιάζουν, να βλέπουν πάντα το αρνητικό και να είναι πολλές φορές μέσα στη μιζέρια.

Αυτά τα τέσσερα ζώδια είναι πάντα μέσα σε ένα πρόβλημα και βλέπουν το ποτήρι μισοάδειο αντί για μισογεμάτο. Είναι καχύποπτα ακόμα κι αν τα πράγματα πηγαίνουν καλά. Είναι μέσα στην γκρίνια, την απαισιοδοξία και σπάνια βλέπουν το θετικό σε μια κατάσταση.

Η μιζέρια είναι η αρνητική ενέργεια που κάνει τα παρακάτω 4 ζώδια να μην μπορούν να ευχαριστηθούν τίποτα σε αυτή τη ζωή.

Aυτά είναι τα 4 πιο μίζερα ζώδια -Γκρινιάζουν για τα πάντα, είναι αρνητικοί και κακότροποι

Σύμφωνα με την αστρολογία υπάρχουν τέσσερα ζώδια που έχουν τάση στην γκρίνια, τον αρνητισμό και την απαισιοδοξία.

Ταύρος

Αυτό το ζώδιο έχει μια τάση προς τον αρνητισμό και έχει μια ροπή προς το να βλέπει το ποτήρι μισοάδειο απ΄ ότι μισογεμάτο. Επειδή ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο της Γης, είναι προσγειωμένος και λειτουργεί πολύ περισσότερο με τη λογική από ό,τι με το συναίσθημα. Δεν του αρέσουν οι αλλαγές και προτιμάει να βλέπει το αρνητικό από το να δει το θετικό και να απογοητευτεί απότομα και ξαφνικά. Επίσης ο Ταύρος είναι γκρινιάρης από γεννησιμιού του. Οτιδήποτε δεν πάει καλά στη ζωή του, του φέρνει ακατάσχετη γκρίνια! 

Καρκίνος

Αυτό το ζώδιο είναι ο βασιλιάς της γκρίνιας. Ο Καρκίνος γκρινιάζει για τα πάντα και σε σχεδόν καθημερινή βάση. Δυσκολεύει έτσι τη ζωή των γύρω του με το μόνιμο παράπονό του. Είναι ευαίσθητος, τα παίρνει όλα κατάκαρδα και έχει την τάση να μεγαλοποιεί τις καταστάσεις και τα γεγονότα στο μυαλό του. Επίσης, βλέπει προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν και παραπονιέται διαρκώς, σε μια προσπάθεια να τραβήξει την προσοχή όλων. Όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά είναι έντονα αρνητικός και απαισιόδοξος.

 Φωτογραφία: Hebert  Santos/Pexels

Σκορπιός

Ο Σκορπιός βρίσκεται στην κορυφή της λίστας όσον αφορά την απαισιοδοξία. Είναι πολύ καχύποπτο ζώδιο και πιστεύει ότι κάποια στιγμή θα του την «φέρουν». Βλέπει το κακό κι όχι το καλό και είναι επιρρεπής στον αρνητισμό. Επόμενο είναι να μην εμπιστεύεται εύκολα και να μην συγχωρεί την προδοσία. Η γκρίνια, σαν έμμεσος μηχανισμός πίεσης, έχει κάτι το παρασκηνιακό που πολύ του αρέσει του Σκορπιού. Έτσι, τη χρησιμοποιεί κατά κόρον.

Ιχθύ

Είναι μέσα στο παράπονο, ακόμα και όταν τα πράγματα είναι καλά. Βλέπει το ποτήρι μισοάδειο και όχι μισογεμάτο και έχει μια τάση προς την απαισιοδοξία. Είναι συναισθηματικά κυκλοθυμικός, με χαμηλή αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση. Οι ιχθύες δεν χαίρονται με τίποτα και θέλουν διαρκή προσοχή πάνω τους. Άμα δεν πάρουν την προσοχή που θεωρούν ότι τους αναλογεί, γίνονται γκρινιάρηδες και νευριάζουν με το παραμικρό.