Φωτογραφία: Shutterstock

Αυτά τα 3 ζώδια απεχθάνονται τις αποδράσεις -Στρεσάρονται και αγχώνονται, προτιμούν να μείνουν σπίτι

Μια ανάσα πριν το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, οι προορισμπί για κοντινές αποδράσεις, είναι πολλοί, ποια ζώδια όμως είναι διατεθειμένα να μείνουν πίσω επειδή βαριούνται και κουράζονται μόνο στην ιδέα;

Όσο ωραία και ξεκούραστα κι αν πιστεύετε πως θα περάσετε σε μια σύντομη εξόρμηση, υπάρχουν 3 ζώδια που έχουν πάντα μια δικαιολογία να σας πουν, ώστε να σας πείσουν πως είναι κακή ιδέα το να φύγετε για διακοπές.

Έστω και για ένα τριήμερο, η ιδέα των διακοπών τους στρεσάρει και τους αγχώνει. Ο λόγος για 3 ζώδια, τον Κριό τον Παρθένο και τον Ζυγό, οι οποίοι, όπως αναφέρεται στο Your Tango, έχουν μια απάντηση για όλα.

Αυτά τα 3 ζώδια απεχθάνονται τις αποδράσεις

Κριός

Ένας Κριός απολαμβάνει να εργάζεται και δεν του αρέσει οτιδήποτε οδηγεί σε καθυστερήσεις ή στασιμότητα. Αυτό περιλαμβάνει ιδιαίτερα την περίοδο των τριήμερων, όταν αναγκάζονται δηλαδή να πάρουν άδεια. Θα προτιμούσαν να δουλέψουν κατά τη διάρκεια των διακοπών, αντί να κάθονται και να απολαμβάνουν μερικές ημέρες ηρεμίας. Το κακό αν έχετε έναν Κριό στην παρέα σας είναι πως, θα γίνει κυκλοθυμικός και θα καταστρέψει το πνεύμα των διακοπών, καθώς καθίσταται σαφές ότι θα προτιμούσε να είναι αλλού.

unsplash/@floweichelt

Παρθένος

Οι Παρθένοι είναι υπερβολικά επικριτικοί με τον εαυτό τους αλλά και τους άλλους. Όταν περιβάλλονται από κοντινά τους πρόσωπα σε μια εξόρμηση για το τριήμερο δεν μπορούν παρά να κρίνουν τους πάντες. Αντί να είναι ενθουσιασμένοι, βρίσκονται συνεχώς να ανησυχούν για τα πάντα. Οι διακοπές συχνά τους αγχώνουν καθώς σκέφτονται από το πώς θα τακτοποιήσουν τις υποχρεώσεις τους μέχρι και πώς θα είναι το στρώμα που θα κοιμηθούν. Από το να στρεσαριστούν λοιπόν, προτιμούν να αποφύγουν ένα τριήμερο με κάθε κόστος.

Ζυγός

Οι διακοπές φέρνουν πάρα πολύ φασαρία για να τη χειριστεί ένας Ζυγός. Όλοι μιλούν ο ένας πάνω στον άλλον και δεν μπορεί να βρει την ειρήνη και την αρμονία που συνήθως απολαμβάνει στην καθημερινή του ζωή. Έστω και αυτές οι 3 ημέρες του προκαλούν στρες και άγχος, ενώ η πολυκοσμία, με φίλους και οικογένεια δηλαδή, του δημιουργεί ταχυπαλμία μόνο και μόνο στην ιδέα πως θα υπάρξουν αντιπαραθέσεις. Ένας Ζυγός προσπαθεί να αποφύγει πάση θυσία τη φασαρία που μπορεί να δημιουργήσει μια εξόρμηση με φίλους επομένως θα προτιμήσει ή να μην πάει πουθενά ή να ταξιδέψει μόνο με τον/ την σύντροφό του.