Φωτογραφία: Shutterstock

Τα ζώδια που θα ψάξουν το κινητό σου αν υποψιαστούν ότι τα απατάς -Θα κρυφοκοιτάξουν τα μηνύματα, θα τα βρουν όλα

Υπάρχουν ζώδια που δεν σκέφτονται να κρυφοκοιτάξουν στο κινητό του συντρόφου τους, υπάρχουν όμως κι άλλα που άπαξ και καταλάβουν πως υπάρχουν ψέματα, θα ψάξουν μέχρι και την τελευταία εφαρμογή στο κινητό τους.

Είτε δεν έχουν εμπιστοσύνη στον σύντροφό τους, είτε απλώς θέλουν αν μάθουν με ποιους μιλάει, ορισμένα ζώδια έχουν την τάση να ψάχνουν τα κινητά και σε αυτό, όπως όλα δείχνουν, παίζουν ρόλο και τα άστρα.

Όπως αναφέρεται στο Bustle, σύμφωνα με την αστρολόγο Stina Garbis, αν ο σύντροφος τους φαίνεται να κρύβει κάτι, ορισμένα ζώδια μπορεί να αρχίσουν να αμφιβάλλουν για την ασφάλεια της σχέσης τους.

Έτσι, θα αποφασίσουν να κατασκοπεύσουν για να συγκεντρώσουν περισσότερες πληροφορίες, ώστε να αποφασίσουν τι θα κάνουν στη συνέχεια.

Αυτά τα 3 ζώδια θα ψάξουν το κινητό σου

Δίδυμος

Αν υπάρχει κάποιο ζώδιο που θα περιμένει τον σύντροφό του να κοιμηθεί για να κρυφοκοιτάξει το κινητό, αυτός είναι σίγουρα ο Δίδυμος.

Μπορεί να πει ότι πρέπει να στείλει μήνυμα ή θα προσποιηθεί ότι πρόκειται να κατεβάσει μια νέα εφαρμογή, ενώ στην πραγματικότητα διαβάζει τα μηνύματά σας. «Με τον κυβερνήτη του τον Ερμή, οι Δίδυμοι είναι εξαιρετικά έξυπνοι και ξέρουν πώς να πάρουν τις πληροφορίες που θέλουν με ασυνήθιστους τρόπους», λέει ο Garbis.

Τούτου λεχθέντος, η επιθυμία αυτού του ζωδίου του αέρα να κοιτάξει μέσα από το τηλέφωνο ενός συντρόφου δεν προέρχεται από θέματα εμπιστοσύνης, αλλά από καθαρή περιέργεια.

Σκορπιός

Ένας Σκορπιός θα ψάξει το κινητό του συντρόφου του αν καταλάβει πως κάτι δεν πάει καλά.

Ένας Σκορπιός δεν θα δίσταζε ούτε δευτερόλεπτο να ψάξει ένα κινητό. Αυτό το ζώδιο κυβερνάται από τον Πλούτωνα και επίσης τον Άρη, τον πολεμιστή πλανήτη. Αν αισθανθούν ότι τους λένε ψέματα ή ότι τους κοροϊδεύουν, θα πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Ως ζώδιο του νερού, ο Σκορπιός είναι έντονα πιστός στους φίλους, την οικογένεια και τους συνεργάτες του και περιμένει το σε αντάλλαγμα. «Αν δουν έναν σύντροφο να κρύβει το τηλέφωνό του ή να χαμογελά ενώ διαβάζει μηνύματα, θα κάνουν ένα αστείο για αυτό εκείνη τη στιγμή και στη συνέχεια θα πάνε σε μια αποστολή αργότερα», λέει ο Garbis.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως θα «κλέψει» το τηλέφωνο του συντρόφου του και θα κοιτάξει κάθε μήνυμα.

Οι Αιγόκεροι δεν αστειεύονται όταν πρόκειται για την ερωτική τους ζωή. Ως ζώδιο της γης που αντιπροσωπεύεται από τον Κρόνο, εκτιμούν τους κανόνες, τα όρια και την πίστη και λαχταρούν επίσης τη σταθερότητα που έρχεται με μια μακροχρόνια σχέση. Σύμφωνα με την αστρολόγο, το μόνο που θέλουν είναι να έχουν έναν σύντροφο που να εμπιστεύονται.

Επειδή οι Αιγόκεροι εκτιμούν την ασφάλεια, μπορούν να καταλάβουν αμέσως πότε ένας σύντροφος κρύβει κάτι. Ένας Αιγόκερως θα αρπάξει το τηλέφωνο του συντρόφου του όταν δεν κοιτάζει και θα το ξεκλειδώσει σαν χάκερ. Θα κοιτάξουν τις διαγραμμένες φωτογραφίες, τα παλιά κείμενα και το ιστορικό του διαδικτύου και δεν θα σταματήσουν μέχρι να βεβαιωθούν ότι όλα λειτουργούν σωστά.