Φωτογραφία: The Notebook/Imdb

Το ένα και μοναδικό ζώδιο που δίνει τα καλύτερα φιλιά -Παθιασμένα και γεμάτα συναίσθημα

Ένα φιλί μπορεί να υποδηλώσει την αγάπη μας, το πόσο νοιαζόμαστε για τον σύντροφό μας και πόσο ερωτευμένοι είμαστε. Και ενώ το συναίσθημα -και η τεχνική – είναι σίγουρα δύο από τα «συστατικά» που μπορούν να κάνουν ένα φιλί ονειρεμένο, υπάρχει ένα ζώδιο που δίνει τα καλύτερα φιλιά.

Όπως διαβάζουμε στο New York Post, η Δρ Sophie Lund Rasmussen, του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, πιστεύει ότι το φιλί δεν είναι απλά μια απλή τυπική κίνηση που έχει γίνει mainstream αλλά μια στοιχειώδης ανθρώπινη «ανάγκη».

«Η έρευνα σε χιμπατζήδες, τους πλησιέστερους ζωντανούς συγγενείς με τον άνθρωπο, έχει δείξει ότι και τα δύο είδη ανταλλάσουν φιλία γεγονός που μπορεί να υποδηλώνει ότι η πρακτική του φιλιού είναι μια θεμελιώδης συμπεριφορά».

Και βέβαια δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν μιλήσει για τα φιλιά με ρομαντικό τρόπο. Στη λογοτεχνία, στις ταινίες, ακόμη και στα τραγούδια τα φιλιά περιγράφονται με ιδιαίτερα ρομαντικό τρόπο.

Ο Γάλλος διηγηματογράφος, Leo Guy de Maupassant, είχε πει «Το ίδιο το φιλί είναι αθάνατο. Ταξιδεύει από χείλη σε χείλη, από αιώνα σε αιώνα, από ηλικία σε ηλικία» ενώ ένα από τα κινηματογραφικά στιγμιότυπα που έχουν κάνει ακόμη και τους πιο «σκληρούς» να νιώσουν την σπιρτάδα του παθιασμένου φιλιού είναι σίγουρα του Ryan Gosling και της Rachel McAdams’s στην ταινία The Notebook, όπου φιλιούνται στην βροχή.

Shutterstock

Το ζώδιο που δίνει τα πιο παθιασμένα φιλιά

Και ενώ το φιλί είναι ζωτικής σημασίας, ένας τρόπος να φανερώσουμε τα συναισθήματά μας, υπάρχει ένα ζώδιο που δίνει τα πιο γλυκά και τρυφερά φιλιά.

Ο λόγος για τον Ιχθύ, που αγαπά και ερωτεύεται πιο τρυφερά από όλους.

Ο Ιχθύς, ζει για να ερωτευτεί και να βιώσει την αληθινή αγάπη και ναι, με ένα φιλί του μπορείτε αμέσως να καταλάβετε αν είναι ερωτευμένος μαζί σας και πόσο.

Τα φιλιά με έναν Ιχθύ μοιάζουν σίγουρα με σκηνή από ρομαντική ταινία του κινηματογράφου. Ευαίσθητος και συναισθηματικός, ρομαντικός και με καρδιά παιδιού, ο Ιχθύς είναι εκείνος του ζωδιακού κύκλου που φιλάει καλύτερα από όλους.

Οι Ιχθείς μπορούν να εκφράσουν τα συναισθήματά τους μέσα από τα φιλιά τους και σε συνδυασμό με τον αισθησιακό τους τρόπο, τα τρυφερά αγγίγματά τους και σίγουρα την τεχνική τους, μπορούν να μαγνητίσουν τον σύντροφό τους στο πρώτο δευτερόλεπτο.

Για τους Ιχθείς, είναι επίσης σημαντικό να κάνουν τον σύντροφό τους να νιώθει άνετα, έτσι, θα βεβαιωθούν ότι περνάτε καλά και θα βάλουν όλη τους την τέχνη για να σας δείξουν τον έρωτά τους.