Βασίλισσα Ελισάβετ Β'

Τι έκανε η βασίλισσα Ελισάβετ μετά την κηδεία του Φίλιππου – Ο λόγος που φορούσε μόνο χρωματιστά ρούχα μετά

Πολλά έχουν ακουστεί ολόγυρα από τη σχέση της βασίλισσας Ελισάβετ με τον πρίγκιπα Φίλιππο, ποια ήταν όμως η πραγματική σχέση τους;

Ο συγγραφέας Gyles Brandreth περιγράφει άγνωστες πτυχές της ζωής της Ελισάβετ. Αποσπάσματα από το βιβλίο, που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη, δημοσιεύει η Daily Mail.

Όταν μετά από χρόνια Φίλιππος και Ελισάβετ έζησαν μαζί «Όταν ο πρίγκιπας Φίλιππος αποσύρθηκε από τη δημόσια ζωή το 2017, η βασίλισσα συμφώνησε πολύ συνειδητά.

Εκείνη συνέχισε τα βασιλικά της καθήκοντα στο παλάτι του Μπάκιγχαμ ή στο κάστρο του Γουίνδσορ, ενώ εκείνος ζούσε στο Wood Farm στο κτήμα Sandringham.

Μιλούσαν τακτικά στο τηλέφωνο, αλλά μπορούσαν να περάσουν εβδομάδες χωρίς να δει ο ένας τον άλλον. Αυτό σόκαρε κάποιους, όχι όμως εκείνους που ήξεραν πόσο καλά η βασίλισσα καταλάβαινε τον σύζυγό της - καταλάβαινε την επιθυμία του να αφεθεί στην τύχη του, «να μην έχει φασαρία γύρω του», να του επιτραπεί, μετά από περισσότερα από 70 χρόνια υπηρεσίας, να ζήσει τα τελευταία του χρόνια με τον δικό του τρόπο.

Δείτε περισσότερα για τη σχέση της βασίλισσας Ελισάβετ και του πρίγκιπα Φίλιππου στο iefimerida.gr