Η Κένταλ Τζένερ

Το beauty hack της Κένταλ Τζένερ που κοστίζει κάτω από 5 ευρώ -Για τις bad hair days

Η Κένταλ Τζένερ είναι το μοντέλο της οικογένειας Καρντάσιαν.

Έχει περπατήσει στις μεγαλύτερες πασαρέλες ενώ έχει φωτογραφηθεί για τα πιο σημαντικά περιοδικά μόδας.

Έχει προσωπικό στιλ και ως it girl της εποχής, επηρεάζει την παγκόσμια μόδα. Κάνει μοναδικά street style και η τελευταία της εμφάνιση είναι η απόδειξη.

Έκανε ένα sporty casual look με μαύρο τζιν και γκρι crop ζακέτα, αποκαλύπτοντας την καλογυμνασμένη κοιλιά της. Επέλεξε λευκά sneakers ενώ κρατούσε μια shoulder bag με zebra print.

Αυτό που μας έκανε εντύπωση όμως ήταν το hair look της.

Συγκεκριμένα, η 24χρονη Κένταλ Τζένερ έκανε ένα απίθανο beauty hack για να πιάσει τα μαλλιά της με έναν messy και απλό, καθημερινό τρόπο.

Χρησιμοποίησε ένα νοσταλγικό hair accessory από τα 90s και τα 00s, που χρησιμοποιούσαμε όλες και έχουμε ακόμη στο συρτάρι μας. Ο λόγος για το κλάμερ.

Η Κένταλ Τζένερ

Μπορεί να τα θεωρούμε ξεπερασμένα, αλλά από ότι φαίνεται τα «πιαστηράκια» είναι all time classic και μπορούν να σε σώσουν σε μια bad hair day.

Η Κένταλ επέλεξε ένα μαύρο claw clip για να πιάσει πάνω τα μαλλιά της και άφησε δύο τούφες μπροστά να πέφτουν ανάλαφρες, κάνοντας ένα casual hair style.

Τέτοια αξεσουάρ μπορείς να βρεις παντού (σε καταστήματα με καλλυντικά και αξεσουάρ) με ελάχιστο κόστος (από 0,50 έως 5 ευρώ).

Αν το χρησιμοποιεί ένα super model, γιατί όχι κι εμείς;