Φωτογραφία: Instagram/ @vickykaya_

Η σέξι Βίκυ Καγιά με εντυπωσιακό μαύρο cut out φόρεμα, στην πρεμιέρα του GNTM

Η πρεμιέρα του Greece’s Next Top Model προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας και πράγματι, οι φανατικοί θαυμαστές του ριάλιτι παρακολούθησαν καρέ- καρέ τις audition.

Πολλοί ήταν οι διαγωνιζόμενοι που κέρδισαν μια θέση στην καρδιά των κριτών, αλλά και το εισιτήριο για την επόμενη φάση με ορισμένους να εντυπωσιάζουν και το κοινό. Το Twitter γέμισε με posts και σχόλια ενώ η audition της 79χρονης Τίτσας Λάβδα μπήκε στα highlights της βραδιάς.

Εκτός όμως από τους διαγωνιζόμενους και οι κριτές έκαναν θεαματική είσοδο. Η κριτική επιτροπή, η Βίκυ Καγιά, ο Τάσος Σοφρωνίου, ο Γιώργος Καράβας και η Σοφία Χατζηπαντελή ήταν λαμπεροί και εντυπωσιακοί με την Βίκυ Καγιά να ξεχωρίζει για ακόμη μια φορά.

Το μαύρο cut-out φόρεμα που επέλεξε η Βίκυ Καγιά GNTM

Αυτή τη φορά, για την πρεμιέρα του GNTM, ένα από τα σύνολα που επέλεξε να φορέσει η Βίκυ Καγιά ήταν ένα κλασικό μαύρο φόρεμα με cut-out λεπτομέρειες και πράγματι, η επιλογή της αυτή την έκανε να ξεχωρίσει.

Η Βίκυ Καγιά επέλεξε ένα μαύρο cut-out φόρεμα αναδεικνύοντας τη σιλουέτα της, άλλωστε είναι γνωστό πως, αγαπά τη μόδα και οι εμφανίσεις της έχουν πάντα κάτι το ενδιαφέρον.

Γιατί να επιλέξεις ένα cut-out φόρεμα όπως εκείνο που φόρεσε η Βίκυ Καγιά; Είναι ένα fashion trend τολμηρό και ενδιαφέρον χωρίς να δείχνει too much -είναι elegant και σικάτο, ιδανικό για τις βραδινές εξόδους σου.

Δείτε την εμφάνιση της Βίκυ Καγιά με το cut-out φόρεμα

Φωτογραφία: Instagram/ @vickykaya_
Φωτογραφία: Instagram/ @vickykaya_
 Φωτογραφία: Instagram/ @vickykaya_