Η απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου σε follower που την κατηγόρησε για photoshop
Λίγο πριν επιστρέψει στις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις, η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε μια μίνι απόδραση στη Βαρκελώνη, γεμίζοντας το Instagram της με φωτεινές, ταξιδιάρικες εικόνες.
Η Σίσσυ Χρηστίδου έκλεισε τα 45 της χρόνια και το γιόρτασε στη Βαρκελώνη μαζί με τους γιους της, Φίλιππο Ραφαήλ και Μιχαήλ Άγγελο Μαραντίνη. Η παρουσιάστρια, που επιστρέφει σύντομα στις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις, μοιράστηκε φωτογραφίες από το ταξίδι και την τούρτα της στο Instagram, γράφοντας πως ολοκλήρωσε «45 ταξίδια γύρω από τον ήλιο».
«Γενέθλια στη Βαρκελώνη με τα αγόρια μου τα 45 ταξίδια μου γύρω από τον ήλιο», έγραψε συγκεκριμένα η Σίσσυ Χρηστίδου.
Μια από τις φωτογραφίες που μοιράστηκε στο Instagram, ωστόσο, όμως, στάθηκε αφορμή για σχόλιο ακολούθου που παρατήρησε «θολά σημεία» και την κατηγόρησε για υπερβολική επεξεργασία.
Η παρουσιάστρια δεν άφησε την παρατήρηση αναπάντητη. Με νέα ανάρτηση, δημοσίευσε τόσο το σχόλιο όσο και την αρχική φωτογραφία, εξηγώντας με ειλικρίνεια ότι έκανε πράγματι ένα μικρό ρετούς -όχι όμως στο πρόσωπο ή στη σιλουέτα της. Η ίδια, λοιπόν, έσβησε ανθρώπους που περνούσαν πίσω για να αναδείξει καλύτερα το τοπίο, ξεκαθαρίζοντας ότι το αποτέλεσμα είχε να κάνει αποκλειστικά με το φόντο.
Η κίνησή της συγκέντρωσε θετικά σχόλια, καθώς πολλοί followers τόνισαν πως τέτοιες παρεμβάσεις είναι απολύτως λογικές όταν θέλεις να κρατήσεις το κάδρο καθαρό και να αποφύγεις την έκθεση τρίτων.