Η μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της Δέσποινας Καμπούρη

Η Δέσποινα Καμπούρη τόλμησε τη μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της -Άλλαξε το χρώμα και τα έκοψε καρέ

Η Δέσποινα Καμπούρη είναι από τις γυναίκες που σπάνια κάνουν μεγάλες αλλαγές στα μαλλιά τους. Με το πέρασμα των χρόνων, άνοιγε μόνο το χρώμα τους κρατώντας σταθερό το μήκος.

Η δημοσιογράφος διατηρεί ένα ιδιαίτερα ενεργό προφίλ στο Instagram, στο οποίο δημοσιεύσει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της. Ξέρει τα δυνατά της σημεία, τα αναδεικνύει κατάλληλα ενώ έχει βρει πώς να τα προσαρμόζει στο στιλ της.

Αποφάσισε λοιπόν, μετά το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν, να επισκεφτεί τον κομμωτή της έτοιμη για μία μεγάλη αλλαγή. Αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram ότι έκοψε τα μαλλιά της κοντά καθώς άλλαξε και το χρώμα τους.

Φωτογραφία Instagram/Despina Kampouri

Η αλλαγή στα μαλλιά της Δέσποινας Καμπούρη

Άφησε λοιπόν πίσω τα μακριά μαλλιά και επέλεξε για το καλοκαίρι να κάνει ένα μακρύ καρέ, με μύτες ανάλαφρο κούρεμα που δίνει τύπο και θηλυκότητα.

Η Δέσποινα Καμπούρη μοιράστηκε στο Instagram μία φωτογραφία με το νέο της look στην οποία έγραψε χαρακτηριστικά:

«”Μακρύ καρέ και λίγο πιο σκούρα” είπα αποφασισμένη στον κομμωτή μου και έκλεισα τα μάτια μου. “Να κόψω δυο παλάμες;”, με ρώτησε. “Ε και δεν κόβεις; Μαλλιά είναι, θα μακρύνουν”. Yes or no?».

Φωτογραφία Instagram/Despina Kampouri

Το κομψό κούρεμα της, το μακρύ καρέ με τα διακριτικά layers που δίνουν κίνηση, φτάνει λίγο πιο κάτω από τους ώμους και έχει ατελείωτες δυνατότητες styling ενώ παράλληλα επιτρέπει να ανανεώσετε full την εμφάνισή σας.