Φαίη Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά πόσταρε την πρώτη κοινή φωτογραφία με τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Αθανασιάδη -Από το Μονακό

Η Φαίη Σκορδά φαίνεται να διανύει μία ιδιαίτερα ευχάριστη περίοδο στην προσωπική της ζωή, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα βρίσκεται σε σταθερή σχέση τα τελευταία περίπου πέντε χρόνια με τον αρχιτέκτονα Αλέξανδρο Αθανασιάδη.

Η παρουσιάστρια του Mega, η οποία έχει επιλέξει συνειδητά να κρατά χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά τα προσωπικά της, τα τελευταία χρόνια αποφεύγει τις συχνές δημόσιες αναφορές στη σχέση της. Παρ’ όλα αυτά, το τελευταίο διάστημα φαίνεται ότι αισθάνεται πιο άνετα να μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της.

Πρόσφατα, η Φαίη Σκορδά και ο σύντροφός της Αλέξανδρος Αθανασιάδης πραγματοποίησαν ένα ταξίδι στο Μονακό, με αφορμή τον αγώνα της Formula 1, συνδυάζοντας την επίσκεψή τους με στιγμές χαλάρωσης και βόλτες στο κοσμοπολίτικο Πριγκιπάτο. Το ταξίδι φαίνεται πως αποτέλεσε μια ακόμη ευκαιρία για τους δύο να περάσουν ποιοτικό χρόνο μαζί, μακριά από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο Μονακό, η Φαίη Σκορδά επέλεξε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι, στο οποίο για πρώτη φορά δημοσίευσε και κοινή φωτογραφία με τον σύντροφό της. Στη φωτογραφία, το ζευγάρι εμφανίζεται ιδιαίτερα χαλαρό και χαμογελαστό.

Αλέξανδρος Αθανασιάδης, Φαίη Σκορδά/ @fayskorda

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει πρόσφατα, η Φαίη Σκορδά σχεδιάζει σε λίγο καιρό να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με τον σύντροφό της, ωστόσο ακόμα δεν έχουν διαρρεύσει λεπτομέρειες για την ακριβή ημερομηνία αλλά και την τοποθεσία.

Δείτε τις υπόλοιπες φωτογραφίες από το Μονακό που δημοσίευσε η Φαίη Σκορδά:

Φαίη Σκορδά/ @fayskorda
Φαίη Σκορδά/ @fayskorda
Φαίη Σκορδά/ @fayskorda
Φαίη Σκορδά/ @fayskorda
Φαίη Σκορδά/ @fayskorda
Φαίη Σκορδά/ @fayskorda
Φαίη Σκορδά/ @fayskorda

«Ο γάμος της Φαίης θα γίνει το καλοκαίρι, αρχές καλοκαιριού. Δεν έχουν γίνει ακόμη οι προετοιμασίες, δεν βρέθηκε ο χρόνος ακόμη. Από ό,τι ξέρω, ακόμη την τριβελίζει το ενδεχόμενο να γίνει ο γάμος θρησκευτικός. Δεν έχει αποκλείσει κανένα σενάριο από τα δύο. Θα ήθελε να πάρει και την ευλογία του Θεού. Αυτό θα το αποφασίσει το ζευγάρι, αν θα είναι πολιτικός ή θρησκευτικός ο γάμος», αποκάλυψε πρόσφατα για τη Φαίη Σκορδά η Αφροδίτη Γραμμέλη.