Γάμοι και βάφτιση σε Νυμφαίο, Κερατέα και Τήνο -Όσα έγιναν το Σαββατοκύριακο
Αυτό το Σαββατοκύριακο σημαδεύτηκε από τρεις σημαντικές ιδιωτικές στιγμές γνωστών προσώπων της δημόσιας ζωής.
Ο Χρήστος Χολίδης και ο Τζώνη Καλημέρης παντρεύτηκαν τις συντρόφους τους, Κατερίνα Γκιουζέλη και Ελπίδα Ιακωβίδου αντίστοιχα, ενώ η Φωτεινή Πετρογιάννη και ο σύζυγός της, Μιχάλης Ρουμπής, βάφτισαν τον γιο τους στην Τήνο.
Οι τελετές πραγματοποιήθηκαν σε στενό ή ευρύτερο κύκλο, συγκεντρώνοντας αγαπημένα πρόσωπα και στιγμές συγκίνησης, και έγιναν αφορμή για εκτενή παρουσία στα social media, με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και ευχές.
Τζώνη Καλημέρης και Ελπίδα Ιακωβίδου: Γάμος με φόντο το Νυμφαίο
Το απόγευμα του Σαββάτου 19 Ιουλίου, ο Τζώνη Καλημέρης και η Ελπίδα Ιακωβίδου ενώθηκαν με θρησκευτικό γάμο στο παραμυθένιο Νυμφαίο της Φλώρινας, παρουσία φίλων, συγγενών και συνεργατών από την Ελλάδα και την Κύπρο.
Ο ισχυρός άνδρας των media και η Κύπρια παρουσιάστρια, μετά από ενάμιση χρόνο σχέσης, αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης σε μια τελετή γεμάτη συναίσθημα.
Οι καλεσμένοι μοιράστηκαν στιγμιότυπα στα social media, γεμίζοντας το feed.
Χρήστος Χολίδης και Κατερίνα Γκιουζέλη: Γάμος σε στενό κύκλο στην Κερατέα
Την εκλεκτή της καρδιάς του, Κατερίνα Γκιουζέλη, παντρεύτηκε το απόγευμα του Σαββάτου 19 Ιουλίου ο Χρήστος Χολίδης, έπειτα από τρία χρόνια σχέσης.
Ο δημοφιλής τραγουδιστής και η αγαπημένη του ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε κτήμα στην Κερατέα, παρουσία στενών φίλων και συγγενών. Το ζευγάρι, που διατηρεί χαμηλό προφίλ στην προσωπική του ζωή, προτίμησε έναν διακριτικό και ρομαντικό γάμο, με κουμπάρους από το φιλικό του περιβάλλον.



Τη χαρμόσυνη είδηση μοιράστηκε στα social media η σχεδιάστρια μόδας Μαρία Κονίδη και άλλοι φίλοι του ζευγαριού, δημοσιεύοντας βίντεο και φωτογραφίες από τη βραδιά.
Φωτεινή Πετρογιάννη: Βάφτιση στην Τήνο με αγαπημένα πρόσωπα
Μια πολύ ξεχωριστή στιγμή έζησαν επίσης το Σάββατο 19 Ιουλίου η δημοσιογράφος Φωτεινή Πετρογιάννη και ο σύζυγός της, Μιχάλης Ρουμπής, βαφτίζοντας τον γιο τους στην Τήνο.
Το μυστήριο έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο, με νονό τον γυναικολόγο-μαιευτήρα Θάνο Παράσχο και νονά την καλή φίλη της Φωτεινής, Ελία Καρδαρά. Ο νεοφώτιστος πήρε τα ονόματα Δημήτρης-Μάριος.



Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η Ελένη Βουλγαράκη και ο Γιώργος Λιάγκας, ενώ στιγμιότυπα από τη βάφτιση μοιράστηκαν διαδικτυακά.

