Αφροδίτη Γραμμέλη

Η Αφροδίτη Γραμμέλη φωτογραφίζει τον 19χρονο γιο της με τον πρώην συζύγου της

Η Αφροδίτη Γραμμέλη μοιράστηκε μια σπάνια οικογενειακή στιγμή, όπου βλέπουμε τον 19χρονο γιο της, Μιχάλη-Μάριο στην αγκαλιά του πατέρα του και πρώην συζύγου της, Κώστα Βαϊμάκη.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη μοιράστηκε ένα ιδιαίτερα προσωπικό και τρυφερό στιγμιότυπο μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram. Με αφορμή τα γενέθλια του γιου της, Μιχάλη-Μάριου, η γνωστή δημοσιογράφος δημοσίευσε φωτογραφία του στην αγκαλιά του πατέρα του και πρώην συζύγου της, Κώστα Βαϊμάκη, επίσης δημοσιογράφου, που συμμετέχει στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ.

Με χιούμορ, η Αφροδίτη Γραμμέλη συνόδευσε τη φωτογραφία γράφοντας «Σε εμένα μοιάζει», δείχνοντας τη χαρά και την περηφάνια της για τον γιο της. Στο παρελθόν έχει μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της, τονίζοντας ότι η επικοινωνία τους παραμένει εξαιρετική, ίσως καλύτερη από τότε που ήταν παντρεμένοι.

«Ο γιος μου, που ήρθε στον κόσμο τον Σεπτέμβριο του 2006, έχει το όνομα Μιχάλης-Μάριος. Με τον πρώην σύζυγό μου, Κώστα Βαϊμάκη, έχουμε εξαιρετική σχέση και μάλλον καλύτερη από αυτή που είχαμε παντρεμένοι", είχε εξομολογηθεί η Αφροδίτη Γραμμέλη πριν χρόνια στο «Τηλέραμα» για την προσωπική της ζωή.

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Αφροδίτη Γραμμέλη

Ο Κώστας Βαϊμάκης με τον γιο του/ Instagram/ @afroditiag

Η Αφροδίτη Γραμμέλη συμμετέχει στη νέα εκπομπή της Ελένης Τσολάκη «Πρωινό Σαββατοκύριακο», όπου βλέπουμε και τον Πέτρο Κωστόπουλο. «Νέα ομάδα στο Σαββατοκύριακο με την Ελένη Τσολάκη στην παρουσίαση. Ο Πέτρος Κωστόπουλος είναι περίπου 20 χρόνια φίλος μου, γνωριζόμαστε πάρα πολύ καλά και χαίρομαι πάρα πολύ που επιστρέφει. Ωραία συνθήκη, ωραία. Πάμε να κάνουμε μια εκπομπή για να περάσει καλά ο κόσμος. Ούτε να βγάλουμε τίτλους να πέφτει ανάσκελα το κοινό, ούτε οι αποκλειστικάρες που την ώρα που νομίζεις πως τις έχεις εσύ… τις έχει ο απέναντι».