Άννα Βίσση, Δήμητρα Κούστα

Η Άννα Βίσση με το ζεύγος Κούστα στο Κάιρο -Δείτε φωτογραφίες από το ταξίδι τους

Η Άννα Βίσση απέδειξε για ακόμη μία φορά την αγάπη της για τα ταξίδια και επέλεξε ένα πολύ δημοφιλή προορισμό.

Αυτές τις ημέρες, η Άννα Βίσση βρίσκεται στην Αίγυπτο -έναν προορισμό με έντονο ιστορικό και πολιτιστικό χαρακτήρα, που συνδυάζει μυστήριο, μεγαλοπρέπεια και αυθεντικές εμπειρίες.

Στο πλευρό της βρέθηκαν ο Γιάννης Κούστας και η σύζυγός του, Δήμητρα Κούστα, μαζί με τα παιδιά τους. Η παρέα απόλαυσε στιγμές χαλάρωσης αλλά και περιηγήσεις σε εμβληματικά σημεία της χώρας, αποκομίζοντας εικόνες και αναμνήσεις που δύσκολα ξεχνιούνται.

Μαζί τους βρίσκονται και η αδερφή της Άννας Βίσση, Νίκη, καθώς και ο άλλος κουμπάρος του ζευγαριού, ο επιχειρηματίας Γιάννης Στασινόπουλος.

Η Άννα Βίσση και ο Γιάννης Στασινόπουλος μοιράστηκαν στιγμιότυπα από το ταξίδι της μέσω των social media, δίνοντας στους διαδικτυακούς τους φίλους μια γεύση από την ατμόσφαιρα της απόδρασης.

Δείτε τις φωτογραφίες που μοιράστηκε η Άννα Βίσση:

Γιάννης Στασινόπουλος, Δήμητρα Κούστα
Άννα και Νίκη Βίσση
Φωτογραφία από το ταξίδι στο Κάιρο
Άννα Βίσση, Γιάννης Κούστας
Η Άννα Βίσση με τις κόρες των Κούστα

Η σχέση της τραγουδίστριας με το ζευγάρι Κούστα είναι ιδιαίτερα στενή, κάτι που επιβεβαιώθηκε και το περασμένο καλοκαίρι, όταν έγινε νονά στον γιο τους, Γιάννη Junior. Η βάπτιση πραγματοποιήθηκε σε ιδιωτικό χώρο στο Κάπρι της Ιταλίας, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ οι εορτασμοί κράτησαν τρεις ημέρες και κορυφώθηκαν με ιδιωτική συναυλία του Elton John.

Παράλληλα με τις όμορφες στιγμές χαλάρωσης, η Άννα Βίσση βρίσκεται σε μια περίοδο μεγάλων αλλαγών στην επαγγελματική της ζωή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ολοκλήρωσε τη συνεργασία της με την Panik Records, επιλέγοντας να κινηθεί πιο αυτόνομα στη δισκογραφία της. Τα επόμενα μουσικά της βήματα αναμένεται να πραγματοποιηθούν μέσω της εταιρείας που έχει συνιδρύσει με τη Δήμητρα Κούστα, την D&A Productions.

Επιπλέον, μετά από δέκα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στο Hotel Ερμού, η τραγουδίστρια ετοιμάζεται για μια νέα μουσική στέγη, καθώς την επόμενη σεζόν θα εμφανίζεται στο Αθηνών Αρένα, χώρο που πέρασε πρόσφατα στα χέρια του Γιάννη Κούστα.