Γωγώ Μαστροκώστα

Η Γωγώ Μαστροκώστα επέστρεψε στα social media μετά από 1,5 χρόνο απουσίας -Η ανάρτησή της

Η Γωγώ Μαστροκώστα επέστρεψε στα social media και αυτή τη φορά ο λόγος ήταν καθαρά οικογενειακός. Η ίδια τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να κρατά χαμηλό προφίλ και να απέχει από τις συχνές εμφανίσεις στα social media.

Πριν λίγες μέρες, η Γωγώ Μαστροκώστα έκανε μια σπάνια ανάρτηση στο Instagram. Μοιράστηκε ένα βίντεο από το νέο εστιατόριο που άνοιξαν τα αδέλφια της στο Μεσολόγγι, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την αγάπη και τη στήριξή της προς την οικογένειά της. Στη λεζάντα του βίντεο έγραψε χαρακτηριστικά: «Το εστιατόριο του αδελφού μου και της αδελφής μου. Σας αγαπώ».

Η επιστροφή της Γωγώς Μαστροκώστα δεν πέρασε απαρατήρητη. Οι διαδικτυακοί της φίλοι γέμισαν την ανάρτηση με σχόλια και likes.

Δείτε την ανάρτηση της Γωγώς Μαστροκώστα

Η Γωγώ Μαστροκώστα φαίνεται πως αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ωστόσο, έχει στο πλευρό της τόσο τον Τραϊανό Δελλα όσο και την 17χρονη κόρη τους, Βικτώρια, και τα πράγματα δείχνουν αισιόδοξα.

Η καλή της φίλη και πρώην μοντέλο, Μαρία Καλάβρια μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου είχε πει χαρακτηριστικά για την κατάσταση της υγείας της Γωγώς Μαστροκώστα: «Η Γωγώ είναι πολύ φίλη μου, είναι μια χαρά. Ο Τραϊανός έχει φύγει πάρα πολύ καιρό από την ομάδα. Όλα καλά, πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο».

Η ίδια η Γωγώ Μαστοκώστα είχε μιλήσει ανοιχτά για τη δύσκολη περίοδο της υγείας της, ειδικά μετά τη γέννηση της κόρης της, όταν διαγνώστηκε με καρκίνο στο στήθος. Περιέγραψε τη στιγμή ως ιδιαίτερα σκληρή, καθώς συνδύαζε τη χαρά της μητρότητας με την αγωνία για την ασθένειά της. Παρόλα αυτά, ο σύζυγός της στάθηκε δίπλα της σαν βράχος, προσφέροντάς της στήριξη και δύναμη να μιλήσει δημόσια για την εμπειρία της, ώστε να βοηθήσει και άλλες γυναίκες.

«Καμιά φορά χρησιμοποιούμε αυτή τη λέξη παλεύω, αλλά τελικά είναι και όλα θέμα τύχης. Πολλές φορές μου έλεγαν είσαι μαχήτρια, είσαι νικήτρια και τους έλεγα πως ήμουν τυχερή», είχε δηλώσει το 2021 σε συνέντευξή της.