Ανεπιτήδευτα chic -Η Κατερίνα Λέχου με βελούδινο blazer δίνει έμπνευση για τις βραδινές εμφανίσεις
Η Κατερίνα Λέχου για ακόμη μία φορά απέδειξε πως διαθέτει μοναδικό στιλ, επιλέγοντας μια εμφάνιση που συνδύαζε τη διαχρονική φινέτσα με τη σύγχρονη minimal αισθητική.
Η αγαπημένη ηθοποιός έδωσε το παρών στο Θέατρο Άνεσις για την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Τελευταία Έξοδος-Ρίτα Χέιγουορθ». Για την περίσταση, η Κατερίνα Λέχου επέλεξε ένα μαύρο βελούδινο σακάκι, το οποίο χάριζε στο look της μια αίσθηση πολυτέλειας και διακριτικής λάμψης. Το σακάκι είχε ελαφρώς oversized γραμμή, με γυρισμένα μανίκια, κάτι που έδινε έναν ανεπιτήδευτα κομψό αέρα στο σύνολό της.
Κάτω από το σακάκι, η Κατερίνα Λέχου επέλεξε ένα απλό τοπ σε σκούρα γκρι απόχρωση, με διακριτικό ντεκολτέ, που συμπλήρωνε αρμονικά το look χωρίς να το βαραίνει. Το outfit ολοκληρώθηκε με ένα παντελόνι σε μεταξένια υφή και βαθιά μπορντό απόχρωση, το οποίο πρόσθετε μια αίσθηση πολυτέλειας και ισορροπίας στο σύνολο.
Η ηθοποιός ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι μυτερές metallic γόβες σε ασημί τόνο, προσθέτοντας μια μοντέρνα πινελιά που έκανε τη διαφορά, κι ένα ασορτί μικρό μεταλλικό clutch.
Όσον αφορά το beauty look της, η Κατερίνα Λέχου διατήρησε τη φυσική της ομορφιά, επιλέγοντας απαλό μακιγιάζ με γήινες αποχρώσεις και τα μαλλιά της σε χαλαρό κυματιστό look που πλαισίωνε το πρόσωπό της.
Δείτε την εμφάνιση της Κατερίνας Λέχου
Η Κατερίνα Λέχου είναι μια γυναίκα που πάντα εντυπωσιάζει με την εμφάνισή της, ωστόσο η ίδια, όπως έχει τονίσει σε συνέντευξή της στο Bovary.gr, βασίζει τη φροντίδα της στο μέτρο και αποφεύγοντας τις υπερβολές.
«Τρώω τα πάντα. Με μέτρο όμως, και φτιάχνω και τις συνθήκες για να ευχαριστηθώ το φαγητό μου. Θα φάω και τηγανιτές πατάτες που τρελαίνομαι, την Κυριακή, θέλω να μου τις φτιάξει ο άντρας μου, να είναι σπιτικές και να κάτσουμε παρέα να το διασκεδάσουμε. Μου αρέσει να είμαι καθαρή, ξέρεις ότι στην Ελλάδα οι περισσότεροι δεν ξέρουν να πλένονται. Τι πιο απλό από το να κάνεις απαλά το πρόσωπό σου κατά τη διάρκεια του μπάνιου με ένα πετσετάκι, για να φύγουν τα νεκρά κύτταρα και να αναζωογονηθεί. Μία καθαρή επιδερμίδα είναι πολύ σημαντική, καθαρά μαλλιά, νύχια, δόντια» είχε πει συγκεκριμένα η Κατερίνα Λέχου.