Η Θέμις Μπαζάκα με palazzo denim pants και λευκό πουκάμισο είναι η επιτομή του casual chic
Η Θέμις Μπαζάκα παρακολούθησε τον «Φιλοκτήτη» του Σοφοκλή στο Θέατρο Βράχων και επέλεξε για την περίσταση ένα casual chic σύνολο.
Η Θέμις Μπαζάκα κέρδισε τις εντυπώσεις με την ανεπιτήδευτη κομψότητά της, επιλέγοντας ένα σύνολο που συνδύαζε άνεση και στιλ με φρέσκια, καλοκαιρινή διάθεση. Η γνωστή ηθοποιός επέλεξε denim palazzo pants -μια διαχρονική επιλογή που βλέπουμε συνεχώς στο street style- αποδεικνύοντας πως η άνεση δεν αναιρεί την κομψότητα.
Το παντελόνι, σε ανοιχτό μπλε τζιν, είχε φαρδιά γραμμή και συνδυάστηκε με ένα λευκό oversized πουκάμισο, με ελαφρώς γυρισμένα μανίκια.
Το outfit ολοκληρώθηκε με κομψά, nude πέδιλα με χοντρό και σταθερό τακούνι, που προσέφεραν ύψος χωρίς να θυσιάζεται η άνεση, ενώ κρατούσε μια printed λεοπάρ ζακέτα και μια tote bag με λουλούδια, που πρόσθεσε μια παιχνιδιάρικη, artistic πινελιά στο look.
Δείτε την εμφάνιση της Θέμις Μπαζάκα

Το beauty look της ήταν απόλυτα ταιριαστό με το σύνολο: minimal μακιγιάζ, φυσικά χείλη και χαλαρό χτένισμα.

Μιλώντας στο Bovary.gr για τον χρόνο περνάει, η Θέμις Μπαζάκα είχε πει «Υπάρχουν περίοδοι που ο χρόνος με απασχολεί κι άλλες που τον δέχομαι. Στην αρχή είναι ένα σοκ, μετά μαλακώνεις. Οταν αρχίσεις να το δουλεύεις και συνειδητοποιείς ότι θα συμβεί, χωρίς να προσπαθείς να το αποτρέψεις βίαια, τότε το πέρασμα είναι γλυκό, ζεστό. Εγώ δεν κάνω τίποτα στο πρόσωπό μου. Αυτό που προσπαθώ είναι να κρατάω υγιές το σώμα μου –δυνατό και αδύνατο. Το πρόσωπό μου ανακαλύπτω ότι μπορεί να' ναι και ωραίο έτσι. Βλέπω τα νέα κορίτσια που λαμποκοπά το δέρμα τους, αλλά δεν νιώθω ζήλεια. Πιστεύω ότι έχω μια καλή σχέση με το μέσα μου».