Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το άλμπουμ της εντυπωσιακής βάφτισης του δεύτερου παιδιού της
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βάφτισε τον μικρότερο γιο της και τις εντυπώσεις έκλεψε, μεταξύ άλλων, η διακόσμηση της δεξίωσης.
Μια μέρα γεμάτη συγκίνηση, χαρά και λάμψη ήταν η Κυριακή 22 Ιουνίου για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, καθώς βάφτισαν τον δεύτερο γιο τους, ο οποίος πήρε το όνομα Βασίλης, προς τιμήν του παππού του και πατέρα της παρουσιάστριας. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε με διακριτικότητα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με την οικογένεια να κρατά χαμηλούς τόνους και να επιθυμεί να ζήσει αυτή τη σημαντική στιγμή με αγαπημένα πρόσωπα.
Την ύπαρξη του μυστηρίου αποκάλυψε η ίδια η παρουσιάστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας αρχικά μια φωτογραφία με το κομψό, λευκό φόρεμα που επέλεξε για τη βάφτιση του γιου της. Το look της απέπνεε απλότητα και φινέτσα, ενώ αργότερα ακολούθησαν στιγμιότυπα από το λαμπερό πάρτι που διοργανώθηκε στην Αθηναϊκή Ριβιέρα για την περίσταση.
Η δεξίωση που στήθηκε δίπλα στο κύμα ήταν παραμυθένια. Τραπέζια στολισμένα με πολύχρωμα λουλούδια -με κυρίαρχες αποχρώσεις το πορτοκαλί, το κίτρινο και το μπλε- περίμεναν τους εκλεκτούς καλεσμένους, ενώ τη διακόσμηση συμπλήρωναν δροσιστικά κοκτέιλ με το όνομα του νεοφώτιστου, ένα candy bar γεμάτο λαχταριστές λιχουδιές και εντυπωσιακά πυροτεχνήματα που έδωσαν έναν κινηματογραφικό τόνο στη βραδιά.
Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε το δεύτερο outfit της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου -ένα φόρεμα από τη συλλογή της Σίλιας Κριθαριώτη με έμπνευση από τον βυθό, διακοσμημένο με πολύχρωμους, λαμπερούς κρυστάλλους σε σχήματα αστεριών και κοραλλιών. Το συνδύασε με γαλάζια πέδιλα στολισμένα με κοχύλια και μικρά ψαράκια, ολοκληρώνοντας ένα look απόλυτα συντονισμένο με το σκηνικό της παραλίας.
Το όνομα που δόθηκε στον μικρό ήταν Βασίλης, όπως και ο παππούς του από την πλευρά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Όπως φάνηκε και από τις λεπτομέρειες του στολισμού στο πάρτι, το ζευγάρι επέλεξε να τον φωνάζει «Μπίλυ», ώστε να ξεχωρίζει από τον πατέρα του, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, με τον οποίο μοιράζεται το ίδιο όνομα.
Παρούσα στη βάφτιση του μικρού Βασίλη ήταν φυσικά και η αδερφή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, Κατερίνα, η οποία δεν θα μπορούσε να λείπει από τη σημαντική αυτή ημέρα για την οικογένεια. Η Κατερίνα Σπυροπούλου επέλεξε ένα κομψό μακρύ φόρεμα σε απόχρωση του λαδί, με διακριτικό μπρονζέ σχέδιο και φουσκωτά μανίκια, δημιουργώντας ένα look που ταίριαζε απόλυτα με το καλοκαιρινό ύφος της εκδήλωσης.







