Η Ντακότα Τζόνσον στο show τυου οίκου Valentino στο Παρίσι

Η Ντακότα Τζόνσον υιοθετεί το no pants trend και μαγνητίζει τα βλέμματα -Η σέξι εμφάνιση στο Παρίσι

Στην Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι, η Ντακότα Τζόνσον εμφανίστηκε με ένα σύνολο που τράβηξε τα βλέμματα, συνδυάζοντας αναφορές από τα '70s με σύγχρονη ματιά και έντονη θεατρικότητα.

Η Ντακότα Τζόνσον έδωσε νέα πνοή στο γνώριμο μποέμ στιλ της κατά την παρουσία της στο σόου του οίκου Valentino για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι 2026, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι.

Η εμφάνιση πραγματοποιήθηκε σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη στιγμή για τον ιταλικό οίκο, καθώς ήταν το πρώτο μεγάλο ντεφιλέ μετά τον θάνατο του ιδρυτή Βαλεντίνο Γκαραβάνι.

Δείτε την Ντακότα Τζόνσον με το no pants look στο Παρίσι:

Η ηθοποιός επέλεξε να τιμήσει εμβληματικά στοιχεία του οίκου, δίνοντάς τους μια παιχνιδιάρικη, σύγχρονη διάσταση. Επέλεξε ένα φουλάρι δεμένο σε φιόγκο στον λαιμό, μια καθαρή αναφορά στην αισθητική του Valentino, το οποίο ξεχώρισε χάρη στο λεοπάρ σχέδιο του, που άφηνε να φανεί και το βαθύ ντεκολτέ της μπλούζας της.

Η Ντακότα Τζόνσον στο show του οίκου Valentino στο Παρίσι/ Φωτογραφία: Getty Images

Το βλέμμα όμως κέρδισε κυρίως το πανωφόρι. Ένα σκούρο καφέ μεταλλιζέ σακάκι με διακριτική χρυσή λάμψη, έντονους ώμους και πλούσιο φτερωτό τελείωμα στα μανίκια. Η επιλογή του έδινε όγκο και ένταση στο σύνολο, ενώ η πράσινη λαχανί παγιετέ τσάντα πρόσθετε μια απρόσμενη πινελιά χρώματος.

Ντακότα Τζόνσον/ Φωτογραφία: AP

Αντί για παντελόνι, η Τζόνσον προτίμησε ψηλόμεσο μαύρο και κρεμ κοντό σορτς από δαντέλα, που θύμιζαν περισσότερο εσώρουχο. Το αποτέλεσμα ισορρόπησε με διαφανές καλσόν με σχέδια, δημιουργώντας ένα σύνολο που έπαιζε με τις αντιθέσεις και την αισθητική της δεκαετίας του 2000.

Η αναφορά στο παρελθόν συνεχίστηκε και στα παπούτσια, με την επιστροφή των μαύρων δερμάτινων rockstud γόβων του οίκου, ένα σχέδιο που είδε ξανά το φως της πασαρέλας το 2026. Τα μακριά καστανά μαλλιά της ήταν ίσια και λεία, με τις αφέλειες ελαφρώς χωρισμένες, ενώ το μακιγιάζ κινήθηκε σε απαλούς ροδακινί τόνους σε ζυγωματικά, χείλη και βλέφαρα, αφήνοντας το σύνολο να μιλήσει από μόνο του.